Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORB Dual-Speed Puttematte Trening

(4)
10 fot (304 cm) lang FORB Dual Speed Putting Mat. Glatte og strukturerte greener gir variert praksis. Kraftig gummibunn og kulestativ.

Ofte kjøpt sammen

10ft (304 cm) Lang Innendørs Golf Puttematte Med Dobbeltfart Spilleoverflater

 • Dual-Speed Puttematte

  Instant Ball Return

  For å sikre at ingen tid er bortkastet mens du trener din putting, er denne dual-speed puttematten konstruert med et umiddelbart ballretursystem. Denne automatiske ballreturen reduserer tiden mellom hvert øvelsesskudd som hjelper deg å bygge en konsekvent swing.  

  < timer />

  Golf Treningsutstyr

  Dual Speed Puttematte

  Laget med en grov og glatt seksjon som begge måler 10ft (304 cm) i lengde, vil denne puttematten bidra til å gjenskape en nykuttet eller grov green. Disse varierte spilleflatene garanterer at du er forberedt på å putte på en hvilken som helst golfbane-green.

  < timer />

  FORB Golf Equipment

  Tung-Duty gummibase

  Basen på denne FORB Dual-Speed Puttematten er produsert av ultra-holdbar gummi som sikrer det høyeste nivået av stabilitet er gitt på alle flate overflater. Denne basen kan også fjernes, slik at du enkelt kan lagre FORB Dual-Speed Puttematten.

Beskrivelse

FORB dual-speed putting grønn produsert med en automatisk ball retur rack

Konstruert med en dobbeltsidig gress putting overflate, er FORB Dual-Speed Putting Mat den beste måten å forbedre din sette slag i bakhagen eller stuen. Innendørs golfmatte har en delt design som bruker to grader av kunstgress for å gjenskape en rask eller langsom grønn. Disse varierte overflatene sikrer at du er klar til å møte en rekke greener under en konkurransedyktig runde på 18 hull. &  

 • FORB Dual-Speed Øvelses Puttematte er 10ft (304 cm) lang og 1ft (30 cm) bred
 • Myke og grove seksjoner for variert putte øvelse
 • Auto-retursystemet sparer tid mellom å sette svinger
 • Tykk gummibase gir optimal stabilitetsnivå
 • Oppbevaringsplass for tre golfballer og en golfklubb

For å gi optimal stabilitetsnivå på tvers av alle flate overflater, er den avtakbare basen på denne FORB golfputematten produsert av kraftig gummi. Dette slitesterkt materialet vil ikke skifte når golfballer blir truffet, noe som gir deg et høyt ytelsesnivå på tvers av alle flate overflater. Den konsekvente ballbanen denne puttingmatten gir vil hjelpe deg med å bygge en konsekvent svingende teknikk for imponerende resultater på green.

Gjort for å spare tid mellom hvert treningsskudd, bruker FORB & ndash; Dual Speed Putting Mat Trainer et ballretursystem som raskt sender både nøyaktige og unøyaktige golfballer rett tilbake til deg. Dette auto-return-systemet opphever behovet for at du reiser opp og ned den 10 ft (304 cm) innendørs putting matten etter hver sving, slik at du bruker maksimal tid på å forbedre dine putteferdigheter.

Spesifikasjoner

FORB Dual-Speed Puttematte Trening Spesifikasjoner & nbsp;

Dimensjoner

 • Lengde: 3m (3m)
 • Bredde: 1ft (0.3m)

Materiale

 • Putteoverflate: Kunstgress
 • Base: Kraftig gummi

Diverse

 • Dual-speed puttematte har en ball og klubbholder
 • Golfball og klubbholder er plassert på toppen av denne puttematten
 • Base kan fjernes for lagring
 • Ballretursystem sparer tid

Q&A

Anmeldelser

Produktvideo

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen