Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA 150cm x 120cm Hjul Dobbeltsidet Rugby Trening Tavle

FORZA 150cm x 120cm Hjul Rugby Trening Tavler. Laget av kraftig aluminium med 360°hjul for bevegelse i alle retninger. Dobbeltsidig taktikkbrett med full tonehøyde og en fokusert visning av viktige områder. Lett reversibel. Oppbevaringsbrett, magnetiske markører, tavlepenn og viskelær inkludert.

Ofte kjøpt sammen

150cm x 120cm Double-Sided Wheeled Coaching And Tactics Whiteboards

 • Dual-Sided Tactical Board

  Built with dimensions of 150cm x 120cm, the double-sided coach board offer substantial space for notes. One side features a full pitch view while the other side focuses in on a key area of the pitch.

  Comprehensive Coaching Aid

  Coming with all accompaniments that coaches require for tactical analysis, the large whiteboard features magnetic markers for each different sport type, a whiteboard pen, a storage tray and an eraser.

  360° Wheel Movement

  Effortlessly transport the tactical and coaching whiteboard in and out of venues with the 360 degree wheels. The all-direction movement afforded by these wheels offers unprecedented convenience.

Beskrivelse

Ekstra Stort Sports Dobbeltsidet Trening Og Taktikk Brett Med 360° Hjul

Gjør taktiske instruksjoner tydeligere enn noen gang før med de tosidige 150 cm x 120 cm hjulene. Den ekstra store vendbare tavlen kommer i fem varianter for forskjellige idretter, og er det ultimate omkledningsrommet og treningsutstyret for treningsfeltet. Den klare og livlige skjermen som tilbys av den store størrelsen på taktikkbrettet, gjør den perfekt for presentasjoner før kampen så vel som for lagmøter, slik at et bredt spekter av kampdagsplaner kan kartlegges uten forvirring.

 • Ekstra store treningsbrett på 150 cm x 120 cm for fotball, rugby, amerikansk fotball, basketball eller lacrosse
 • Dobbeltsidig taktikk-tavle med en full bane med banemarkeringer på den ene siden og en fokusert visning for grundig analyse på den andre
 • Førsteklasses tavle laget med en superramme av høy kvalitet i aluminium for å sikre stabilitet og slitestyrke
 • Enkel reversibel tavle med hele 360° hjulbevegelse som tillater transport av brettet i alle retninger
 • Hver sportsvariant av hjul Trening Brett er utstyrt med et oppbevaringsbrett, fullt sett med magneter, tavlepenn og magnetviskelær

Med innovative 360° hjul,den magnetiske tavlen i full størrelse kan rulles inn og ut av garderober uten problemer på grunn av bevegelse i alle retninger. Denne toppfunksjonen gir praktisk transport i fasiliteter på alle nivåer, slik at trenere tydelig kan presentere sine taktiske ideer. Oppbevaringsbrettet ytterligere forbedrer bekvemmeligheten til den taktiske tavlen. Skuffen holder de medfølgende magnetmarkørene, tavlepennen og magnetviskelæret sammen, slik at de ikke’t forsvinner mellom taktikktimer.

De dobbeltsidige sportscoachingtavlene er designet med en ekstra stor reversibel skjerm, og tilbyr enormt mye plass til å planlegge flere strategier. Foran på hvert coaching- og taktikkbrett vises en full tonehøyde med reguleringsmarkeringer som er skreddersydd for hver sportslig type. Ved siden av denne tonehøyde er det betydelig plass for notater som skal legges til. Den bakre delen av tavlen gir en mer fokusert utsikt mot en viktig del av banen, for eksempel et straffefelt, for å få mer grundige coachingsinstruksjoner. Brettet er enkelt å reversere for dobbeltsidig bruk.

Den store tavlen er produsert av tunge materialer og er designet for bruk i flere sesonger, noe som representerer en verdifull investering for alle sportsbusser. Etter å ha blitt laget med aluminium av førsteklasses kvalitet, har platen høy holdbarhet og stabilitet under bruk. Hver forskjellige type taktisk tavle på hjul inkluderer et varierende antall magnetiske markører for å matche de respektive lagstørrelsene.

Net World Sports lager en rekke sportsspesifikke tavler for trening og taktikk som er tilgjengelige i en rekke størrelser.

Spesifikasjoner

Dimensions

 • Length x Width – 150cm x 120cm (59in x 47in)

Materials

 • Heavy-duty and high-quality aluminium frame which ensures stability and durability
 • Magnetic and wipeable whiteboard
 • Front side provides a full pitch view with regulation markings and space for coaching notes
 • Rear side provides a full pitch view alongside a more focused view of key areas of the pitch
 • Whiteboard is easily reversible for use of both sides
 • Features 360° wheels for easy all-direction movement and transportation
 • Includes a complete set of magnets, whiteboard pen, storage tray and magnetic eraser

Magnet Quantities For Each Sport

 • Football Coaching Whiteboard – 12 red markers, 12 blue markers, 2 yellow markers
 • Rugby Coaching Whiteboard - 16 red markers, 16 blue markers
 • American Football Coaching Whiteboard - 12 red markers, 12 blue markers
 • Basketball Coaching Whiteboard - 6 red markers, 6 blue markers
 • Lacrosse Coaching Whiteboard - 10 red markers, 10 blue markers, 2 yellow markers

Q&A

Anmeldelser

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen