Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA Multi-Sport Superdome Trening Markeringskjegler

(1)
En pakke med 20 superdome-kjegler med en medfølgende bæreveske. Hver jumbo skivekegle har en bunndiameter på 30 cm med en total høyde på 14 cm. Produsert av en svært tett og værbestandig PVC og tilgjengelig i 4 fluorescerende farger.
 

Ofte kjøpt sammen

Forbedre Flere Attributter Med Jumbo Treningskjegler For Sport

Dimensjoner

 • Høyde: 14cm (5.5 tommer)
 • Base diameter: 29cm (11.4 tommer)

Material

 • Værbestandig PVC

Blandet

 • Farger: Hvit, rosa, gul og oransje
 • Solgt som pakke med 20
 • Kommer med en bæreveske
Allsidige Superdomes Ideelle For Treningsøkter

FORZA Superdome og Bag setteter det ultimate øvelsestilbehøret for å hjelpe deg med å markere øvelser og skape grenser for midlertidige plasser. Hver supersized markørkjegle har en bunndiameter på 30 cm og en høyde på 14 cm som garanterer at de er synlige fra alle vinkler på innendørs- eller utendørsbanen. Tilgjengelige i en rekke levende farger, er våre multifunksjonelle kjegler spesielt designet for å maksimere trenings økt. Dette settet med jumbo markørkjegler med høy synlighet har flere   funksjoner for å sikre at de alltid blir sett på banen.  Med fire levende og fluorescerende farger  tilgjengelig  og en total høyde på 14 cm per kjegle, vil spillerne dine kunne se disse allsidige kjeglene i alle lysforhold.

 • Produsert fra et pålitelig og solid PVC materiale
 • Kompatibel med Net World Sports 5ft Slalåm og 4 m Grense Stenger
 • Utstyrt med en slitesterk veske
 • Tilgjengelig som en pakke med 20
 • Base diameter: 30 cm
 • Høyde: 14cm

FORZA   Superdomes er produsert for å være langvarig. PVC produsert av en tett PVC som er både tøff og pålitelig. Den PVC som brukes til hver markør   kjegle sørger for at de er pålitelige under forskjellige forhold, så hvis du er i vanskelige forhold vær eller på ujevne overflater, vil disse Superdomesene forbli jevne sterke gjennom hele treningsøkten.   På grunn av sin sterke og faste sammensetning motstår disse værbestandige kjeglene også effektivt skader fra fuktighet og sol for å bevare den lyse og lysende fargen lenger.

Disse holdbare Superdome-tallerkenkeglene er designet for å være robuste og knustebestandige, og vil beholde formen etter støt.   Denne innovative funksjonen gjør disse pålitelige kjeglene ideelle for å lage hjørner på idrettsbaner under treningsøktene dine, da de ikke blir misformet fra vanlig bruk. Disse varierte markeringskjeglene er helt kompatible med Net World Sports Slalom og Grense Stenger, så bruk disse kjeglene til å lage produktive øvelser for å teste spillerne dine.

Med en praktisk bæreveske inkludert for lagring og transport dine Superdomes, kan ’du enkelt lage midlertidige banemarkeringer hvor som helst. FORZA Superdomes er et bærbart treningshjelpemiddel perfekt for trenere og spillere for å ta øvelsene til neste nivå.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen