Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA Størrelse 5 Innendørs Fotball

(1)
FORZA størrelse 5 innendørs fotball. Fluorescerende gul fotball spesielt designet for innendørs og laminatoverflater. Håndsydd innendørs ball med polynylon materiale og Super Airtech blære. Ideell for skoler, sportssentre og trenere. Tilgjengelig som en pakke med 1, 3 eller 30.
 

Ofte kjøpt sammen

Spill Fotball Innendørs Med Denne Regulerings Størrelse 5 Høy-Synlighets Gule Ballen

FORZA Størrelse 5 Innendørs Fotball Spesifikasjoner

Størrelse

 • Regulerings størrelse 5 fotball

Pakke Kvantiteter

 • Tilgjengelig som en enkelt ball, pakke med 3 eller pakke med 30

Farge

 • Neon Gul

Materialer

 • Polynylon materiale utstyrt med en Super Airtech blære
 • Håndsydd fotball som gir overlegen holdbarhet
 • Spesielt designet for bruk på overflater innendørs og laminat
 • Egnet for bruk av skoler, idrettshaller og trenere

Etter Bruk

Selv om det ’s ikke er anbefalt å bruke denne fotballen utendørs, hvis den utsettes for våte og gjørmete overflater, må du sørge for å rengjøre alt overflødig smuss med en fuktig klut før du lar den tørke naturlig på et luftig sted borte fra kulde. Ikke rengjør i badekar eller dusj.

Neon Gul Størrelse 5 Innendørs Fotball For Sport Sentre, Skoler Og Klubber

Ta med profesjonell kvalitet til idrettshallen med denne fluorescerende gule innendørs fotballballen i størrelse 5. Den holdbare innendørsballen er spesielt designet for bruk på harde og laminatflater, og er egnet for trening og kamper. Det perfekte akkompagnementet til enhver innendørs fotballbane, reguleringsstørrelse 5 fotball kan også brukes på innendørs 3G og 4G overflater. Det revolusjonerende innendørs fotballutstyret er den valgte ballen for skoler, sportssentre og klubber som trener på innendørsbaner, og kan skilte med førsteklasses produksjonsnivåer som vanligvis er reservert for tradisjonelle fotballer.

 • Regulering størrelse 5 fotball spesielt designet for bruk på hard innendørs og laminat spille overflater
 • Neon gul håndsydd overflate som er høy i holdbarhet samt synlighet
 • Produsert med et innovativt poly-nylon materiale utstyrt med en Super Airtech blære
 • Den ultimate fotballen for skoler, idrettshaller og trenere som holder treninger innendørs
 • Tilgjengelig som en enkelt hard overflate fotball eller i høy-verdi multi-pakker på 3 og 30

Den fluorescerende gule fotballen vil forbli godt synlig selv når den brukes i en svakt opplyst idrettshall, noe som fører til større fokus under treningsøkter og kamper. For å beskytte mot skader forbundet med store støt, er de pålitelige innendørs fotballene håndsydd, noe som reduserer sannsynligheten for at ballene overflater rive under bruk. Den ekspertkonstruerte fotballen gir pålitelig inflasjon og opprettholder et jevnt nivå av luftretensjon for å avvise behovet for kontinuerlig å blåse opp innendørsfotballene dine.

De førsteklasses idrettshallfotballene er laget av et sterkt polynylonmateriale med en integrert Super Airtech-blære, og gir komfort når de blir truffet av innendørs fotballsko, samt suveren formfastholdelse. Tilgjengelig som en enkelt ball eller i flere pakker, fotball størrelse 5 for innendørsbaner kan kjøpes i mengder for å dekke behovene til alle trenere og fasiliteter. Forbedre enhver innendørs fotballkamp ved å legge til fotball i størrelse 5 på kampdagen og treningsutstyret ditt.

MERKNAD - Det anbefales ikke at denne innendørs fotballstørrelsen 5 brukes i våte/gjørmete forhold. Hvis den brukes utendørs, anbefaler vi at du rengjør alt for mye smuss med en fuktig klut før du lar fotballen tørke naturlig på et luftig sted borte fra kulde. De håndsydde fotballene bør ikke tørkes med varme, da dette kan forårsake skade.

Net World Sports lager et stort utvalg av fotballer av høy kvalitet, tilgjengelig i størrelse 2, størrelse 3, størrelse 4 og størrelse 5, inkludert astroballer, futsalballer, barnehagefotballer, trenings- og kampdagfotballer.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen