Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA Flate Diskmarkører [Alle Farger]

(4)
Pakke med 10 FORZA 7-tommers flate diskmarkører laget av PVC med fast grep, perfekt for alle overflater innendørs og ute. Finnes i 7 livlige farger, bæreveske inkludert.
 

Ofte kjøpt sammen

Eliminer Avbrytelser & Transformer Treningen Med Forza Flate Diskmarkører

Størrelse

  • Diameter: 7” (17,5 cm)
  • 10 flate skiltmarkører per pakke

Funksjoner

  • Bæreveske med 20 kapasiteter inkludert
  • Mykt PVC gir supergrep på alle overflater
  • Tung og tykk for å sikre at de ikke blåser bort
  • FORZA-merkevare for ekstra vekt og kvalitetssikring

Diverse

  • Farger: Rød, Blå, Hvit, Rosa, Fluro Oransje, Fluro Gul, Fluro Grønn
  • Flerfarget variasjon består av to røde, oransje, gule, grønne og blå markører
  • 100% værbestandig, bruk under alle forhold
Gi treningsplassen energi med levende, sklisikre flate skivemarkører

FORZA Flate Diskmarkører er den ultimate løsningen på problemene som sportstrenere står overfor når de markerer områder for treningsøvelser og oppvarming. Disse flate banemarkørene er tilgjengelige i en rekke ultra-synlige fluorescerende farger, og lar deg fokusere på viktige ting.

På kunstige og innendørs plasser kan plastkegler ofte gli ut av plassen sin med en glatt overflate. Å slås avgårde ved en bortkommen pasning, eller et plutselig vindkast, og fokuset til teamet ditt blir byttet fra å finne plass eller velge et pass til å jage kjegler over hele feltet. Disse høykvalitets flatmarkørene er laget av en myk og gripende PVC som gir dem en gummilignende følelse som forhindrer dem i å bevege seg når de bankes eller tråkkes på. Dette gjør dem til perfekte fotballtrening på flate plater, ettersom baller ruller over dem uten å endre formen på området du har markert.

Disse flate skivemarkørene er høyspesifikke, tykke og tunge, noe som betyr at de kan brukes utendørs og ikke blåser bort i vinden. Den smidige sammensetningen av de flate tonemarkørene betyr at de ikke vil forme eller ødelegge når de står på, så du trenger ikke å fortsette å erstatte dem.

Hos Net World Sports vet vi at sikkerheten til spillerne dine er av største betydning. Disse fast gripende sklisikre markørene forbedrer bare beskyttelsen til spillerne dine på treningsfeltet og kampdagen, med redusert risiko for å skli eller snuble.

Merket med FORZA-merkevare vet du at disse fotballtreningsflateskivene er den virkelige avtalen og vil bli brukt gang på gang. FORZA Flat Diskmarkører blir med en praktisk bæreveske med 20 kapasiteter en viktig del av treningsutstyret ditt for rugby, hockey, basketball eller fotball.

OBS - Pakken med 10 flerfargede variasjoner består av to røde, oransje, gule, grønne og blå markører.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen