Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

12 x 6ft (365 x 182 cm) FORZA Match Fotballmål Stenger

(9)
12ft x 6ft (365 x 182 cm) FORZA Match Football Goal Post laget av værbestandig uPVC med et essensielt låsesystem. Enkelt å montere hagemålet har et 2 mm UV-stabilisert HDPE-nett og topp tilbakeslag. Legg til en Match Fotball , 8 x 4 Målnett og / eller Goal Bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

12 x 6 (365 x 182 cm)Match Fotballmål - PVC Reguleringsstørrelse Mini-Fotballmål

Dimensjoner:

 • 3,66 m x 1,82 m
 • Bunndybde - 4ft (1.22m)

Materiale:

 • Laget fra uPVC med forbedret ryggprofil
 • 2mm UV stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål
 • Nettet har forsterkede kanter

Diverse:

 • Dette målet kan stå utendørs hele året
 • Målet kan flyttes enkelt og tas ned for å bli lett transportert
 • Målet leveres med 1 års garanti
12 x 6 (365 x 182 cm) FORZA Match Fotballmål & ndash; PVC Regulering Størrelse Mini-Fotballmål Egnet Som Et Hagemål

12 x 6 (365 x 182 cm) er den offisielle reguleringsmålstørrelsen for mini-fotball, en litensidig versjon av fotball designet for å introdusere barn til sporten. For turneringer og kamper tilbyr dette PVC 12 x 6 (365 x 182 cm) kampmålet et værbestandig og sterkt alternativ for langvarig bruk. En høykvalitets barne fotballmål, 12ft x 6ft (365 x 182 cm) FORZA Match er bærbart og allsidig, og er i stand til å bli brukt på alle spilleflater, inkludert bruk som et hagemål for kids.

Som et alternativ til vår bakhage PVC 12ft x 6ft (365 x 182 cm) Match fotballmål er det også heavy-duty metall variasjoner i form av vår FORZA Steel42 FORZA Alu60 mål. Målene for minifotball og treningsøkter, og er mål i stål og aluminium profesjonell kvalitet, etter å ha blitt designet med eksepsjonell holdbarhet og styrke for regelmessig bruk.

 • 12ft x 6ft (365 x 182 cm) reguleringsstørrelse mini-fotball fotballmål for offisielle turneringer og kamper samt hage bruk
 • Den raske og enkle monteringen av kampmålet vil ha målet helt satt opp i løpet av minutter
 • Målet har et essensielt låsesystem og topp runback mekanisme som forbedrer stabiliteten
 • Gjennom PVC målposter som er 100% værbestandig for beskyttelse mot rust og korrosjon når de blir forlatt utendørs
 • Som standard er et høykvalitets 2 mm HDPE OD vridd målnett inkludert sammen med nettklipp og du-peg bakken ankere

På grunn av sin samsvar med FA Match-forskrifter og BS EN-sikkerhetsstandarder, er 12 x 6 (365 x 182 cm) mini-fotball fotballmål perfekt flink til å ta sentrum under juniorkamper og turneringer. Dens oppfinnsomhet gjør at den også kan brukes som et hagemål for barn, og gir høye nivåer av kvalitet til barna kickabouts. 100% værbestandig i design, kan multi-bruk fotball målet også brukes som et årstreningsmål, noe som gir konsistensen som kreves når du strever for å treffe høyder.

I hjertet av 12 x 6 (365 x 182 cm) fotballmål er dens essensielle låsesystem. Dette banebrytende systemet gjør det mulig for målet å absorbere harde støt, og knytte innleggene sammen med forbedret styrke. PVC-målrammen er værbestandig og holdbar, delvis takket være det essensielle låsesystemet, som beholder formen på målet uansett hva som kommer sin vei. Målet har også en topp dybde som ytterligere forbedrer stivheten og robustheten til mini-fotball kamp mål.

Som et produkt av sin lette produksjon, er PVC-målrammen bærbar, og tar innsatsen til bare én person for å bære den og plassere den på plass. 12 x 6 (365 x 182 cm)-målet er raskt og enkelt å montere, og tar bare minutter før oppsettsprosessen er fullført. Utrolig sterk, men mobil, det værbestandige fotballmålet for barn tilbyr overlegen bekvemmelighet, da det kan stå ferdig montert utendørs hele året uten å bli skadet. Høy i verdi samt kvalitet, målet inkluderer en 2mm allværs målnett, klipp og u-pigg bakkeankere

VENNLIGST MERK - De 12 x 6 (365 x 182 cm) FORZA Match Fotballmål er en del av det bredere kampmålsområdet med andre størrelser også på tilbud. Resten av våre FORZA PVC mål kan bli funnet her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen