Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

3m x 2m FORZA Match Futsal Målstenger

(1)
3m x 2m FORZA Match Futsal fotballmål med 2 mm UV-behandlet målnett og værbestandig uPVC-ramme. Nødvendig låsesystem og topp tilbakeslag. Hagemål med rask montering. Legg til et Futsal-fotball , 3m x 2m målnett og / eller Goal Bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

3m x 2m Match Futsal Mål - PVC Futsal Mål For Kamper & Hagebruk

Dimensjoner:

 • 10ft x 6.5ft (3m x 2m)
 • Bunndybde & 4ft (1.22m)

Materiale:

 • Laget fra uPVC med forbedret ryggprofil
 • 2mm UV stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål
 • Nett har forsterkede kanter

Diverse:

 • Dette målet kan stå utendørs hele året
 • Målet kan flyttes enkelt og tas ned for å bli lett transportert
 • Målet leveres med 1 års garanti

3m x 2m FORZA Match Futsal Fotballmål & ndash; Offisiell Størrelse PVC Mål For Futsal Kamper Og Som Hagemål

Overholder offisielle størrelsesforskrifter, dette 3m x 2m PVC fotballmålet er perfekt for bruk som matchday og turneringsmål for futsal. Allsidigheten gjør det også mulig å brukes som hagemål for futsal treningsøkter. Det værbestandige målets værbestandige natur gjør det perfekt for vanlige futsal-kamper i løpet av sesongen, noe som gir bruk året rundt på alle overflater. Dette bærbare PVC futsal-fotballmålet er perfekt for bruk av både barn og voksne, og er en innovativ måte å spille en revolusjonerende variant av

 • 3m x 2m full størrelse futsal fotballmål som er i samsvar med FA kamp regler og kan også være et hagemål
 • Essensielt låsesystem som sikrer overlegen stabilitet samt en solid forbedret ryggprofil
 • Kjapp og enkel målmonteringsprosess som tar bare minutter fra begynnelse til ferdigstillelse
 • Målrammen er laget av sterk, men lett PVC som er fullt værbestandig og bærbar
 • Knyttet 2mm tykk HDPE målnett kommer med målet som standard, og det gjør også nettklipp og u-pigg bakkeankere

Den svært allsidige 3m x 2m futsalmålet kan brukes til flere bruksområder. Egnet som et hagemål for barn så vel som voksne, har reguleringsstørrelse futsal fotball mål designet i samsvar med FA Match regler og BS EN sikkerhetsstandarder, noe som gjør dem perfekte for bruk under fullverdige futsal kamper og turneringer på innendørs og utendørs baner. Det fullt værbestandige målet gir upåklagelig beskyttelse mot elementene, og gjør at det kan brukes under alle forhold, noe som sikrer bruk året rundt.

Designet for stabilitet og stivhet, har 3m x 2m futsal fotballmålet et toppmoderne viktig låsesystem. Systemet sikrer at PVC-målrammen forblir godt tilkoblet gjennom bruk, og beskytter strukturen fra å bli kompromittert av harde skudd. Utrolig robust og værbestandig, PVC futsal målet er også designet med en topp runback mekanisme som øker stabiliteten ytterligere. Tar minutter å sette opp, 3m x 2m futsal målet tilbyr rask og enkel montering og demontering.

Svært lettvektig og sterkt, er PVC-målet bærbart og lett å bære. Postene kan løftes av en person, noe som gjør det til det beste målet for futsal lag og trenere som spiller på flere overflater. Det mobile fotballmålet for futsal kan også stå utendørs hele året uten å pådra seg skade, og tilbyr bekvemmelighet til klubber som ikke ønsker å ta målet ned etter hver kamp. Et 2 mm UV-stabilisert HDPE vridd målnett er også inkludert for hele pakken, samt nettklipp og u-pigg bakkeankere for sikker målfiksing.

VENNLIGST MERK - 3m x 2m FORZA Match Futsal Fotballmål er et rom i FORZA kamp målserien med andre størrelser også på tilbud. Resten av våre FORZA PVC mål kan bli funnet her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen