Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

12 x 6ft (365 x 182 cm) FORZA Fotballmål Stenger

(306)
12ft x 6ft (365 x 182 cm) FORZA fotballmålstolpe med et essensielt låsesystem. Værbestandige uPVC-stolper og 2 mm UV-stabilisert HDPE vridd målnett for bruk i hagen. Enkel å montere. Legg til en Treningsfotball , 12 x 6 målnett og / eller Goal Bæreveske i det vesentlige nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

12 x 6 (365 x 182 cm)FORZA Fotball Målposter - Reguleringsstørrelse Mini-Fotballmål

Dimensjoner:

• Mål størrelse (Lengde x høyde): 12ft x 6ft / 3.66m x 1.82m

• Bunndybde på 1,22 m

Materiale:

• 2 mm UV-stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål

• Nettet har forsterkede kanter

• Rammen er laget av sterk uPVC

Diverse:

• Leveres med 1 års garanti

• Pakkestørrelse (Lengde x bredde x høyde): 117cm x 27cm x 20cm / 46in x 10in x 7in

• Vekt av pakke: 14kg / 30.8lbs

12 x 6 (365 x 182 cm) FORZA Fotballmål & ndash; PVC Mini Fotballmål For Bakhage Spill

På 12ft x 6ft (365 x 182 cm),er dette offisielle reguleringsstørrelse fotballmålet for mini-fotball det ultimate PVC-målet for barn. Etter å ha blitt laget av de aller beste materialene som er tilgjengelige, er det værbestandige fotballmålet designet for å gi fotballkamper og treningsøkter til ungdommer året rundt. 12 x 6 (365 x 182 cm) hagemålet er lett og svært slitesterk, og har et essensielt låsesystem for overlegen stivhet.

  • Reguleringssstørrelse 12ft x 6ft (365 x 182 cm) fotballmål for mini-fotball og 7v7 spill, perfekt for bruk i hagen av barn
  • Eksklusivt essensielt låsesystem for å gi styrke, stabilitet og stivhet gjennom bruk
  • Kjapp og enkel å montere fotballmål ramme tar minutter å sette opp
  • Høystyrke værbestandig uPVC målramme absorberer høy hastighet innvirkning med letthet
  • 2 mm vridd UV-stabilisert målnett inkludert for førsteklasses ytelse og værbeskyttelse

Den robuste PVC-målrammen er ideell for konsistente spill og treningsøkter i løpet av året etter å ha blitt gjort med holdbarhet og værbestandighet i tankene. Dyktig til å håndtere virkningen av elementene, er det fullt værbestandige fotballmålet for barn egnet for utendørs lagring hele året, og negerer behovet for å hele tiden ta målet ned etter bruk. I tillegg til de sterke PVC-målstolpene er det 2 mm UV-stabiliserte HDPE-vridde målnettet, som yter til topps under alle værforhold.

For økt holdbarhet og fasthet sikrer det toppmoderne viktige låsesystemet i hagemålet integriteten til strukturen, noe som øker robustheten. De uberørte PVC-stolpene låses uanstrengt sammen, og kobler seg til for å levere et solid fotballmål med evnene til å motstå tungt virkning fra streik. Dette viktige låsesystemet oppmuntrer til robusthet og styrke samtidig som det gir det frittstående bærbare fotballmålet en lett og lett å løfte finish.

I hjertet av 12 x 6 (365 x 182 cm) FORZA fotballmål er sin svimlende rask og enkel montering. Det enkle å montere PVC-målet tar minutter fra begynnelse til slutt, slik at hagemålet ditt kan være klart til bruk på kort tid. Passer for formålet som en mini-fotball trening mål for barn samtidig trekke dobbel plikt som en familie fotball mål, sin allsidighet gjør at den kan brukes av en ulike aldersgrupper og til ulike formål. Med et viktig låsesystem, sterke PVC-stolper og et vridd HDPE-målnett, er alle inventar og beslag inkludert for å garantere enkel attachment.

VENNLIGST MERK - Denne 12 x 6 (365 x 182 cm) FORZA Fotball Målpost er en del av FORZA Fotball Mål-familien. Det er flere størrelser av høy kvalitet essensielt låsesystem fotballmål å velge mellom, som du kan finne her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen