Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

3m x 2m FORZA Futsal Fotballmål Stenger

(4)
3m x 2m FORZA Futsal fotballmål som har et essensielt låsesystem. 2 mm UV-behandlet HDPE målnett og slitesterke uPVC målstolper. Enkelt å montere hagemålet. Legg til en Pro Futsal Football , 3m x 2m Målnett og / eller Goal Bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

3m x 2m PVC Futsal Fotballmål - Hagemål For Futsal Spill

Dimensjoner:

• Målstørrelse (lengde x høyde): >10ft x 6.5ft / 3m x 2m

• Bunndybde på 1,22 m

Materiale:

• 2 mm UV-stabilisert HDPE fotballnett levert med hvert mål

• Futsal-nettet har forsterkede kanter

• Rammen er laget av sterk uPVC

Diverse:

• Leveres med 1 års garanti

• Pakkestørrelse (Lengde x bredde x høyde): 117cm x 27cm x 20cm

• Vekt av pakke: 13kg / £ 28

3m x 2m FORZA Futsal Fotball Målpost - Regulering Størrelse PVC Hage Futsalmål

Det er ingen bedre måte å bringe det fartsfylte spillet futsal til bakhagen enn med dette 3m x 2m FORZA futsal fotballmål. Det er mange forskjeller mellom futsal og fotball, hvorav den ene er størrelsen på målene. 3m x 2m er den internasjonalt anerkjente størrelsesreguleringen for futsale mål og etter å ha blitt laget av værbestandig PVC med et viktig låsesystem, er dette futsalmålet perfekt for småsidige kamper i bakhagen.

  • 3m x 2m offisiell regulering størrelse fotballmål for futsal, egnet for bruk som en mindre størrelse hagemål
  • Futsal-målet er utstyrt med et essensielt låsesystem som forbedrer stabiliteten og styrken
  • Futsal fotballmålet kan settes sammen raskt og enkelt, og tar minutter for hele monteringsprosessen
  • Værmotstandig uPVC futsal målposter som er holdbare nok til å ta virkningen av ball kollisjoner
  • Inkluderer et slitesterkt 2 mm UV-stabilisert vridd målnett som er råtesikkert og værbestandig

Laget ved hjelp av høyfast PVC, er futsal målrammen utrolig solid og i stand til å håndtere utallige bakhage futsal kamper og treningsøkter. Det fullt værbestandige uPVC fotballmålet for futsal kan stå helt satt opp gjennom hele året uten å falle stygt til rust og korrosjon forbundet med dårlig vær. Opprettholder sin uberørte design gjennom bruk, 3m x 2m futsal fotballmål er perfekt som et allværs hagemål for barn. Det 2mm HDPE vridde målnettet er like flink til håndtering av dårlig forhold, etter å ha blitt UV behandlet for en værbestandig finish.

En innovativ funksjon som er unik for FORZA hagemål, holder det essensielle låsesystemet futsal fotballmålstolpene sikkert koblet under vekten av tunge kollisjoner. Den robuste PVC-rammen binder seg sammen, opprettholder integriteten til målet, og forbedrer evnen til å utføre på høye nivåer i årene som kommer. Det essensielle låsesystemet gir den frittstående 3m x 2m futsal fotball en slitesterk design mens du forblir lett i vekt for perfekt portabilitet. I stand til å bli utnyttet på en rekke overflater, er dette det beste PVC fotballmålet for futsal.

Hele monteringsprosessen av 3m x 2m futsal fotballmål tar bare minutter å fullføre. Du vil ha et fullt satt opp futsal hagemål for barn i et øyeblikk, og tilbyr bekvemmelighet og enkel montering som ikke kan slås. Det allsidige fotballfutsalmålet kan brukes til å lære grunnleggende ferdigheter og egenskaper, samt et alternativt familiemål. Alt du trenger for futsalspill i hagen består av et viktig låsesystem, svært robuste PVC-stolper og et vridd HDPE UV-behandlet målnett, samt nettklipp og you-pegs, og har blitt inkludert for å gi det ultimate fotballmålet for futsal.

VENNLIGST MERK - Denne 3m x 2m FORZA Futsal Fotball Målposten er en del av FORZA Fotballmål-familien. Det er flere størrelser av essensielt låsesystem hage fotballmål å velge mellom, som du kan finne her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen