Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA Mini Måltreningsmål

(1)
3ft x 2,5ft (91 x 76 cm) FORZA Mini målmål. Lett og frittstående barnemål som også kan brukes til trening for juniormåløvelser. PVC-målstolper, essensielt låsesystem og et værbestandig nett inkludert som standard. Egnet for utendørs bruk.
 

Ofte kjøpt sammen

FORZA Mini Måløvelse - Målfotball For Juniorer

Dimensjoner:

 • Målstørrelse (lengde x høyde) 3ft x 2.5ft (91cm x 76cm)
 • Dybde - 2ft

Materiale:

 • 2mm UV stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål
 • Nett har forsterkede kanter
 • Rammen er laget av sterk uPVC

Diverse:

 • Kommer med 1 års garanti
 • Essensielt Låsesystem gjør at alle målkomponentene kan samles sikkert
 • Velg å legge til en hagefotball for å fullføre settet

Dette FORZA Mini-målet er det perfekte fotballmålet for barn

Dette minifotballmålet er det endelige mål for eldre og barn. Stående på 3ft x 2,5ft (91 x 76 cm) er dette det beste fotballmålet for junior måløvelse. Laget av værbestandig, slitesterk PVC, er dette mini-målmålet for juniorer egnet for utallige timer med fotballglede i hagen. Dette er lite i størrelse, men likevel kraftig i kvalitet, og er det perfekte målet for fotball for målhungrige barn som ønsker å få sin første smak av handlingen.

 • 3ft x 2,5ft (91 x 76 cm, dybde på 2ft (60 cm)) minifotballmål designet som et startmål for barn og for juniortrening
 • Juniorfotballmål produsert av lett og værbestandig uPVC som er knust og holdbar
 • Designet med et viktig låsesystem som binder målstolpene sammen og forbedrer målstyrken
 • Lett og frittstående bærbart minifotballmål som er raskt og enkelt å montere og ta ned for lagring
 • Målet kommer med 2 mm UV-stabilisert HDPE-nett med forsterkede kanter inkludert samt nettklips for feste

Selv om dette minimålet gir timevis med hagefotball for barn, gjør dets allsidighet det mulig å oppnå dobbelt bruk som et mål av høy kvalitet for fotball for juniorer. Bruk av FORZA Mini Goal for å skyte øvelser i hagen, slik at spillere i alle aldre kan utvikle nøyaktighet. Bare plasser mini-målet i nederste hjørne av et større FORZA-fotballmål for å gi treningsøktene dine en utfordrende vri. Egnet for bruk av barn under 5 år, så vel som under juniorskytingøvelser, dette er virkelig et fotballmål på to halvdeler.

Den tilsynelatende ubegrensede energien til fotballgale barn speiles i dette langvarige minifotballmålet. Enten det handler om kollisjoner med målbundne angrep eller krevende værforhold, kan ikke dette fantastiske fotballmålet for barn bli slått. Ved å kombinere et 100% værbestandig hvitt målnett med like værbestandige PVC-målstolper, kan minimålmålet stå i bakhagen, og tilbyr uforkortet handling hele året.

Som de forsøker å gjenskape klassiske mål scoret av sine helter fra dag én, kan entusiasmen til barna dine ikke bli matchet av deres evne. Frykt aldri, siden stabiliteten og sikkerheten som tilbys av det essensielle låsesystemet til dette PVC minifotballmålet gjør det mulig å håndtere kollisjoner med målbundne angrep uten å bli skadet. For hele hagefotball opplevelsen, vil FORZA Hage Fotball (selges separat) se flott ut plassert på baksiden av nettet slik at barna kan lære grunnleggende fotball teknikker i stil.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen