Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORB Tri Turf Golf Slåmatte [2ft x 1.3ft] (60 x 39 cm)

(1)
En Tri-turf slåmatte med 3 forskjellige seksjoner med en total størrelse på 2ft x 1,3ft. Har en 35 mm grov og fairway og en 16 mm frynse som alle støttes av en tett 2 mm gummibase. Egnet for innendørs og utendørs bruk.
 

Ofte kjøpt sammen

Et Universelt Trening Verktøy For Varierte Treningsøkter

Mål: 

 • Matte: 2ft x 1,3 m (60cm x 40cm)

 • Fairway: En 35mm kunstgress som perfekt duplikater en jevn fairway
 • Grov: 35mm grovt gress til nøyaktig gjenskape på kurs betingelser
 • Fringe: En 16mm kompakt og grov fringe

Materiale:

 • Base: En 2mm tykk stabilisere gummi base 

Diverse:

 • En kompakt størrelse golf matte med en sammenleggbar design
 • Enkelt å sette opp og raskt å spille på hvilken som helst overflate
Et Bærbart Og Premium Tri-Fold Golf Slåmatte

Øv på et bredt spekter av skudd med denne tri-turf-treffmatten med flere overflater designet for å utfordre og forbedre et golfhandikap. Hver del av denne allsidige matten er laget for å replikere forskjellige torvflater. Med en 16 mm fryns og en 35 mm fairway og grov, vil du motta et allsidig treningshjelpemiddel for å fremme ytelsen din ytterligere.

 • En 2mm tykk gummi base
 • En samlet størrelse på 2ft x 1,3 m
 • Hver seksjon har gressorter som etterligner ulike områder av faget. En grov og fairway kunstgress som er både 35mm og 16mm fringe kunstgress
 • En helt sammenleggbar treffer underlaget for enkel transport og lagring
 • Egner seg for innendørs og utendørs bruk

På grunn av den innovative designen til denne kostnadseffektive tre-seksjonsmatten, er den ideell for øvelser hvor som helst. De separate brettesegmentene er spesielt produsert for enkel transport og praktisk lagring. Til tross for sin kompakte størrelse vil Tri Turf Slåmatte-øvelsesområdet på 2ft x 1,3ft diversifisere treningsøkter.

Hele basen på denne slitesterke matten er produsert for å motstå skader fra strykejern, så selv etter fortsatt kraftig bruk vil ikke denne faste treffmatten bære dype splitter. I tillegg, som en stabil og jevnt vektet matte, vil skuddene dine alltid være konsistente på grunn av det autentiske gresset som fibre. Hver seksjon etterligner effektivt farleder, grov og kantete for å garantere at du får ekte tilbakemelding som gjør at du kan utvikle bildene dine.

Med en tøff  2 mm gummibase som støtter hvert segment, vil denne tette slagmatten holde seg godt på plass under hver  øvelse& nbsp;økt. Disse forskjellige seksjonene er designet for å lette hver sving komfortabelt og samtidig sikre at du får forbedret stabilitet på alle overflater. Så, uansett om du ønsker å redusere divots hjemme eller forbedre handikappet ditt, er denne kompakte Tri Turf Slåmatten et ideelt treningsverktøy som hjelper deg å utvikle deg.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen