Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

3m x 2m FORZA Match Håndballmål

Full størrelse 3m x 2m FORZA Match Håndballmål laget av knusesikker uPVC. Værbestandig mål egnet for trening og kampbruk på håndballbaner innendørs og utendørs. Essensielt låsesystemmål med en topp tilbakeløp mekansime og 2 mm HDPE tvinnet hyssingmålnett.
 

Ofte kjøpt sammen

Frittstående 3m x 2m PVC Håndballmål For Innendørs Og Utendørs

3m x 2m FORZA Match Håndball Mål Spesifikasjoner

Mål

 • 10ft x 6,5 fot (3m x 2m)
 • Bunn dybde - 4 m (1.22 m)

Material

 • Laget av uPVC med forbedret tilbake profil
 • 2 mm UV-bestandig HDPE nett følger med ethvert mål
 • Nett har forsterkede kanter

Diverse

 • Dette målet kan stå ute hele året
 • Mål kan være lett å flytte på og tatt ned for å være lett transporteres
 • Målet kommer med 1 års garanti
3m x 2m FORZA Match Håndballmål – PVC Håndballmål For Konkurranse Og Treningbruk

Enten du leter etter det beste håndballmålet for trening eller kamper, passer dette PVC-målet til det du ønsker. Laget av tøff lett uPVC, kan det essensielle låsesystemets håndballmål utføre på innendørs eller utendørs håndballbaner, noe som gjør det til et toppkvalitets og allsidig mål uten premium prislapp. Dette bærbare håndballmålet er frittstående i design og er perfekt for håndballspillere av alle standarder.

 • 3m x 2m offisiell størrelse håndballmål for bruk i bakhage treninger samt konkurranser
 • Målet har en topp tilbakeløp mekanisme, så vel som en viktig låsesystem for stabilitet
 • Ingen verktøy er nødvendig for å montere PVC håndballmål, som tar noen minutter å sette opp
 • Laget av værbestandig splintsikre uPVC som er høy i styrke og bærbarhet
 • Håndball målet er utstyrt med en 2 mm tykk HDPE vridd mål nett så vel som klipp og bakkeankere

Dette høykvalitets PVC-håndballmålet er allsidig nok til å oppnå dobbelt bruk som trening og kampbruk. Håndballmålene i full størrelse er frittstående i design og kan brukes på både innendørs og utendørs baner, noe som betyr at de kan brukes til ekstra treningsøkter i hagen så vel som under turneringer. I samsvar med BS ENs sikkerhetsstandarder er PVC-håndballmålene et høyt og profesjonelt alternativ.

Det essensielle låsesystemet er et kjennetegn på alle FORZA PVC-sportsmål, og denne kampens håndballmål er ikke annerledes. Låsesystemfunksjonen forbedrer målets stabilitet, og holder alle rammekomponentene holdt sammen og i stand til å absorbere støtet fra kraftig kastede kuler. I tillegg til et viktig låsesystem, har det pålitelige håndballmålet en forbedret ryggprofil som gir optimal stabilitet.

De bærbare håndballmålene er produsert av lett, men likevel svært slitesterk, bruddsikker PVC, og kan løftes og bæres med lett av en person når de er helt montert. Bær håndballmålet fra en innendørs bane til utendørs spillflater under alle forhold på grunn av den værbestandige designen, som gjør at den kan stå ute hele året. Håndballkampmålet inkluderer også et 2 mm HDPE vridd målnett, nettklipp og u-pinn bakkeankre.

VENNLIGST MERK - 3m x 2m FORZA PVC Match Håndballmål er en del av det større utvalget for FORZA Håndballmål-serien med PVC og aluminium håndballmål. For å se serien, klikk here.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen