Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Vermont Round Tennisposter

(1)
Wimbledon Green Vermont Runde Tennis Poster. Laget med 76mm stål, kommer disse holdbare, tennispostene med kontakter også med en winder av messing. Valgfrie bakkekontakter er tilgjengelige. For et profesjonelt tennisnett, se nødvendigheter nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

Vermont Kontakt Runde Poster - Som Sett På Flushing Meadows

Vermont Runde Tennis Poster Spesifikasjoner

Dimensjoner:

 • Kraftig 76mm stål post
 • (valgfritt) 36cm / 14in bakkekontaktpakke

Materialer:

 • Postene er konstruert av 76mm Firkantet Stål
 • Postene er pulverlakkert grønne for å beskytte mot forvitring

Sikkerhetsstandarder:

 • Konformerer til alle ITF-forskrifter og BS EN 1510 sikkerhetsstandarder

Garanti:

 • 1 år

Bruk:>

 • Passer For Utendørs Harde Overflater Og Gressbaner
76mm Stål Runde Kontakt Tennis Poster & ndash; Vermont

Utviklet ved hjelp av dyktighet og kunnskapen til tenniseksperter, har disse Vermont Runde Tennis Postene har blitt designet for å operere på verdensscenen. Disse runde tennisstolpene har styrke i verdensklasse, en stilig Wimbledon Green-finish og en kraftig messingvindmekanisme, og vil øke nivået på ethvert tennis-oppsett. Du trenger ikke bare å ta vårt ord for det heller, som de fremragende nivåene disse kontaktbaserte tennispostene konsekvent leverer har ført til at de regelmessig er med på Flushing Meadows, hjemmet til den prestisjetunge US Open.

 • -Kraftige, Runde Kontakt Tennis Poster opprettet fra 76mm Stål
 • Postene er gitt en Wimbledon Grønn, pulverlakkert finish
 • Postene har utmerkede ripebestandige og værbestandige kvaliteter
 • Disse er perfekt egnet for gress og harde baner & innendørs eller utendørs
 • Pakken inneholder en høykvalitets windermekanisme i messing
 • Overholder alle ITF-forskrifter og BS EN 1510-sikkerhetsstandarder
 • Poster har vært brukt i hjemmet til US Open, Flushing Meadows

Matcher enestående utseendenivåer, er verdensklasse kvaliteten på disse runde kontaktpostene det som virkelig skiller dem fra andre tennisposter. Produsert ved hjelp av heavy-duty 76mm stål, disse runde postene har gode holdbare kvaliteter. Ikke bare er de laget med et ekstremt slitesterkt stålmateriale, stolpene får en Wimbledon Grønn pulverlakkert overflate som sikrer at stolpene forblir ripebestandige og værbestandige. Wimbledon Green legger også til prestisje og tradisjon for tennisinnleggenes utseende.

En windermekanisme i messing er også inkludert med disse runde kontaktbaserte tennispostene slik at du vil være i stand til å oppnå optimal netto spenning hver eneste gang du spiller. Messingen av høy kvalitet ser ikke bare godt ut når den kombineres med Wimbledon Green tennisinnlegg, men vil også garantere å holde nettets spenning god sesong etter sesong. Disse Vermont Runde Tennis Poster kan skilte med eksepsjonelle kvalitetsnivåer og ser ut som de hører hjemme på Centre Court, og er det perfekte valget for alle som ønsker å forbedre tennissettet sitt.

Spesifikt utformet for å matche offisielle ITF-forskrifter, er disse runde kontaktbaserte tennispostene den perfekte passformen for turneringsspill. Passer for Grand Slam-turneringer helt ned til amatørklubbligaen, og disse tennisstolpene er også i samsvar med BS EN 1510 Safety Standards.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen