Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

65cm Yoga Ball med Pumpe

(1)
Blå yogaball laget av tøff anti-sprekk PVC med anti-sprekk-teknologi og fotpumpe inkludert. 65 cm diameter trening og treningsball kan brukes til yoga, kjernetrening og restitusjonsøkter.
 

Ofte kjøpt sammen

65cm Anti-Sprekk PVC Fitness Ball & Fot Pumpe For Kjernemuskulatur Trening

Mål:

 • Treningsball er 65cm (25½ tommer) i diameter

Materiale:

 • Farge: Blå
 • Laget av høy kvalitet anti-sprekk PVC-plast

Diverse:

 • Bruk den medfølgende fot pumpen for rask self-inflasjon
 • Ideell for et utvalg av fitness øvelser, inkludert yoga, Pilates og kjerne-trening
 • Har Net World Sportslogo
65cm Yoga Ball Og Fotpumpe Laget Fra Anti-Sprekk PVC

Yogaballer er et viktig stykke treningsutstyr som kan brukes til mange yogaøvelser, kjernetreninger og pilates. Denne treningsballen er produsert av anti-sprekk PVC og leveres med en bærbar fotpumpe for å raskt blåse opp den før undervisning og trening.

 • Produsert fra blå anti-sprekk PVC-plast.
 • Yoga ball er 65cm (25½ tommer) i diameter når den er fullt oppblåst.
 • Følger med en bærbar fotpumpe for selv-inflasjon.
 • Bruk denne øvelsesballen for en rekke av kroppens treningsøkter og strekker seg blant annet Pilates, yoga-og kjerne-trening.
 • Hvis ballen blir punktert vil luft sakte slippe unna ballen for å hindre skader. 

Denne slitesterke treningsballen er produsert av tøff anti-sprekk PVC-plast og er designet for å gi deg et allsidig tillegg til treningsøktene dine. PVC-sveitsballen er ekstremt behagelig og når den er oppblåst, måler yogaballen vår 65 cm (25 & frac12; inches) i diameter, den perfekte størrelsen for hjemmet og treningsøktene. Den store anti-sprekk gymballen kan brukes til et bredt utvalg av øvelser, inkludert yoga, kjerneforsterkning og til og med som erstatning for din tradisjonelle kontorstol.!

I tilfelle den tykke anti-burst kjernestabilitetskulen blir punktert, vil luft sakte og trygt løsne i stedet for å sprekke, og forhindrer deg i å bli skadet mens du trener. Den tøffe treningsballen vår kan også brukes av fysioterapeuter for å lindre smerter i korsryggen, øke klientens fleksibilitet og forbedre balansen. 

Den medfølgende fotpumpen lar deg få yogaballen til å rulle så snart den kommer. Den bærbare pumpen lar deg til enhver tid skreddersy hvor mye trykk som er i din passende ball. Jo høyere trykknivå i den sveitsiske ballen, jo mer intens blir treningsøktene dine. 

Hos Net World Sports tilbyr vi en rekke treningsutstyr av høy kvalitet som kan brukes hjemme eller i treningsstudioet for å øke effektiviteten på treningen din, inkludert justerbare tau, hoppetau og tosidige treningsglidere. 

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen