Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Stor [3cm] Trening Brett Magneter [12/26 ANT]

Sett med store magnetiske markører for treningbrett, perfekt for en rekke sports taktikkbrett. Måler 3 cm (1 tommer) i størrelse og er laget av førsteklasses styrke plast som er kompatibel med alle store FORZA coachingbrett. Finnes i en rekke farger samt en kombinasjon av rød og blå pakke.
 

Ofte kjøpt sammen

Høykvalitet Store Magnet Markerører for Trening Brett

Robust Trening Brett Magnet Markører

Size:

  • Store 3cm (1in) magneter som passer med FORZA 45cm x 30cm Trening Brett, FORZA 90cm x 60cm Trening Brett and FORZA 150cm x 120cm Trening Tavle

Materialer:

  • Produsert av svært slitesterk plast

Blandet:

  • Svarte, gule, oransje og grønne markører selges i pakker på 12 eller 24
  • Rød og blå kombinasjonspakke har 12 magneter i hver farge og 2 gule magneter
LETTVEKT TAKTIKK BRETT MAGNETER I FLERE FARGER

Magnetsettet for taktikkbrett er et viktig treningsutstyr for alle idrettsnivåer. Den enkle bevegelsen deres gjør at disse store magnetiske markørene kan gli over taktikkbrett uten motstand for å sikre at du sømløst kan planlegge og levere dine taktiske planer.

  • Måler 3 cm (1in) i størrelse og laget av robust, meget slitesterk plast
  • Fullt magnetiske og egnet for bruk med større magnetiske treningbrett
  • Utvalg av 12-eller 24-pakke farger å velge mellom: gul, oransje, sort og grønn
  • 26 pakke kombinasjon: 12 røde, 12 blå og 2 gule
  • Store magneter som er best egnet til bruk med 45cm x 30cm (18in x 12i), 90 cm x 60 cm (35i x 24in) og 150cm x 120cm (59 x 47) treningbrett

De store erstatningsmagnetene for taktikkbrett er laget av svært tett og slitesterk plast, noe som gir jevn og langvarig bruk over mange år. Perfekt for bruk på tvers av en rekke idretter, inkludert bruk som basketmagneter eller fotballtaktikkmagneter, vil flerbruksmagnetene sikre uansett hvilken sport du trener, du kan effektivt demonstrere lagstrategier. Disse coachingmarkørene er designet for større taktikkbrett og er laget i større størrelse for ekstra synlighet.

Utvalget av treningbrettmagnetfarger lar deg matche de magnetiske taktikkdiskene med lagpakken din, samtidig som du sørger for at det ikke er noen forvirring når du leverer teamtalen din. Magnettsettet for taktikkbrett kan kjøpes som pakker med 12 og 24 i gule, oransje, svart og grønt, eller som en støtfangerpakke på 26, med 12 røde, 12 blå og 2 gule magneter inkludert.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen