Ekspressfrakt

Bestill nå

Over 5000 produkter

På Lager

15% rabatt*

Bruk kode: CYBER15

Hjelp

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster frakt?

Vi bestemmer leveringsprisen basert på varens vekt, så kostnadene varierer. Når du sjekker ut, er det mulig å beregne frakt til adressen din.

Hva er fristen for å sende ordre samme dag?

17:15 (GMT) er vår frist.

Hvor snart kan bestillingen min leveres?

Ikke bekymre deg, du trenger ikke vente lenge på produktene dine, vi tilbyr ekspressforsendelse til alle land vi sender til. Dette fraktalternativet tar innen 2-3 virkedager.

Tilbyr vi internasjonal levering?

Ja, vi sender til 190 land over hele verden. Velg produktene dine og i kassen kan du oppgi leveringsadressen din for å vise deg fraktprisen. Hvis du bor i Storbritannia eller EU, trenger du ikke bekymre deg, da du ikke blir belastet noen toll eller importavgifter. Våre internasjonale kunder bør være klar over at prisene på nettstedet vårt ikke inkluderer noen tollgebyrer. Disse varierer avhengig av land og ved visse anledninger kan det hende du må dekke disse merkostnadene når du mottar bestillingen.

Kan jeg returnere en vare?

Hvis du ikke er helt fornøyd med produktet ditt, har vi 30 dagers returrett. Ta kontakt med oss, og vårt hjelpsomme kundeserviceteam vil hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.

Hva er returreglene deres?

Ikke bekymre deg hvis du trenger å returnere en vare, se nedenfor trinnvis informasjon for å gjøre det.

  1. Kontakt vårt kundeserviceteam som sender deg et returskjema.
  2. Pakk varene dine i originalemballasjen, inkludert skjemaet vi har levert deg.
  3. Returner pakken i post til oss for å fullføre prosessen.

Vi anbefaler at du bruker en kurertjeneste med sporing, slik at du kan se pakkens fremgang.

Hvem betaler for at jeg skal sende varen tilbake?

Du vil være ansvarlig for å dekke kostnadene for retur av varen. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke en kurssending, da vi dessverre ikke kan holdes ansvarlige for manglende produkter.

Hvilke betalingsmåter godtar vi?

Vi ønsker å gi deg et valg, så vi godtar en rekke betalingsmåter; se under; .

  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Debet
  • VISA Electron
  • Maestro
  • Google Pay
  • Apple Pay

Hva er Apple Pay?

Gode nyheter! Nå godtar vi Apple Pay som betalingsmåte på nettstedet vårt. Apple Pay er veldig enkelt og lar deg foreta sikre betalinger for Apple-enheten din. Det er enkelt nok å bruke bankkortet ditt, og enda sikrere. Med Apple Pay er betalingen raskere og mer effektiv fordi vi ikke trenger å gå gjennom hele den endelige betalingsprosessen!

Apple Pay, er det sikkert?

Når du kjøper, beholder ikke Apple Pay noen informasjon for å knytte transaksjonen til deg. På denne måten lagres kortnummeret aldri på enheten eller Apple-serverne. Når betalingen er utført, overfører Apple aldri kortet ditt.

Er det en grense når jeg betaler med Apple Pay?

Vi har ikke en grense for kjøp med Apple Pay. Vi forstår at kjøp ofte er over 20 euro, og vi vil gjøre opplevelsen din så enkel som mulig.

Hvordan brukes Apple Pay?

Først må du legge til kredittkortet ditt på Apple-enheten. Du finner all konfigurasjonsinformasjon her.

Når du er konfigurert, legger du bare til de valgte produktene i kurven din på nettstedet vårt. Når du er klar til å betale, ser du Apple Pay-knappen i kassen. På få sekunder vil du kunne legge inn bestillingen!

Hva er Google Pay?

Gode nyheter, vi godtar nå Google Pay som betalingsmåte på nettstedet vårt. Google Pay er veldig enkelt og lar deg foreta sikre betalinger for Android-enheten din. Det er enkelt nok å bruke bankkortet ditt, og enda sikrere. Med Google Pay er kassen raskere og mer effektiv fordi vi ikke trenger å gå gjennom hele den endelige betalingsprosessen!

Google Pay, er det sikkert?

Når du foretar et kjøp, deler ikke Google Pay kortnummeret ditt, men bruker et virtuelt nummer for å representere informasjonen din - for å beskytte kredittkortopplysningene dine. Informasjonen din lagres aldri på enheten din.

Er det en grense når jeg betaler med Google Pay?

Vhar ikke en grense for kjøp av Google Pay. Vi forstår at kjøp ofte er over 20 euro, og vi vil gjøre opplevelsen din så enkel som mulig.

Hvordan brukes Google Pay?

Først må du legge til kredittkortet ditt på Google-enheten din. Du finner all konfigurasjonsinformasjon her:

Når du er konfigurert, legger du bare til de valgte produktene i kurven din på nettstedet vårt. Når du er klar til å betale, ser du Google Pay-knappen i kassen. På få sekunder vil du kunne legge inn bestillingen!