Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Personsvernsregler

Kort sagt er all personlig informasjon du gir oss trygg og konfidensiell.

Nedenfor vil vi fortelle deg detaljert hvordan vi bruker og lagrer din personlige informasjon

 • Hvem er vi?

  Vi er Net World Sports Ltd, en ledende forhandler av sportsutstyr. Net World Sports Ltd er et registrert selskap (nr. 06899671). Den registrerte adressen er Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT. Net World Sports Ltd består av Net World Sports Ltd, FORZA, FORB, Vermont, FORTRESS og RapidFire.

 • Din personlige informasjon

  Personvernet ditt er viktig for oss, og vi vil aldri at du skal bekymre deg for at din personlige informasjon blir kompromittert. Vi lover å aldri videreføre dine personlige opplysninger til noen utenforstående selskaper for deres markedsføringsformål (vi forbeholder oss retten til å utlevere denne informasjonen under visse omstendigheter, som er beskrevet nedenfor). Vi behandler all din personlige informasjon som om den var vår egen, så du kan være trygg på at den blir holdt konfidensiell og på en sikker server.

   

  Du har rett til å få tilgang til din personlige informasjon og å korrigere den når som helst. For å gjøre dette, vennligst kontakt oss via ett av følgende alternativer:

   

  • E-post: information-requests@networldsports.com
  • Telefon: 01691 683 807
  • Skriv til oss Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT

   

  Hvis du er en bruker fra EU / EØS, kan du også kontakte vår lokale EU-representant på: Cyberlegis RA-GmbH, RA Robert Niedermeier, Maximilianstr. 13, 80539 München, Tyskland, telefon: +49 (0) 20300 6422, faks: +49 (0) 89 20300 6450, niedermeier@cyberlegis.io

   

  Du har rett til å be om en kopi av all informasjon om deg som vi har når som helst, og også å korrigere all unøyaktig informasjon vi har. For å se all informasjon du har gitt oss, vennligst kontakt information-requests@networldsports.com, ring oss på 01691 683 807 eller skriv til oss. Dette påvirker ikke rettighetene dine under Data Protection Act 1998.

   

  Vi forbeholder oss retten til å utlevere din personlige informasjon hvis vi blir bedt om det av politiet eller andre myndighetsmyndigheter som undersøker mistenkte ulovlige aktiviteter for å gi din personlige informasjon og / eller brukerinformasjon, vi har rett til å gjøre det.

 • Når vi muligens vil bruke din personlige informasjon

  Vi vil alltid gi deg best mulig service, så vi vil holde deg informert om produktutvalget fra Net World Sports Ltd, inkludert våre undermerker FORZA, Vermont, FORB, FORTRESS og RapidFire. Dette kan omfatte nyheter om kampanjer, produktlanseringer og mer informasjon om vårt produktsortiment. Vi vil alltid kontakte deg via e-post, og vi vil bare gjøre det hvis du har avtalt å motta kommunikasjon fra oss. Du kan når som helst avslutte abonnementet på å motta markedsførings-e-post, men vi vil fortsatt kontakte deg angående bestillinger du har lagt inn hos oss.

   

  Som en del av abonnementsprosessen vil vi samle inn personlig informasjon. Vi bruker denne informasjonen av de følgende grunner:

   

  • Nyheter om kommende produktlanseringer
  • Spesialtilbud og kampanjer
  • Oppdateringer om produktseriene våre
  • Nyheter om merkevarene våre
  • For å få tilbakemelding
  • For å kontakte deg hvis vi trenger ytterligere informasjon
  • For å sjekke at postene våre er korrekte
  • For å knytte en ordre med deg
  • For å behandle bestillingen din

   

  Vi deler ikke e-postlistene våre med noen utenfor Net World Sports Ltd for deres markedsføringsformål, så du kan være sikker på at dataene dine er trygge. Imidlertid vil e-postadressen din bli delt med utvalgte tredjeparter for å sikre

  at bestillingen din kan oppfylles.

   

  Vi bruker en tredjepartsleverandør, dotmailer, for å levere e-postene våre. Vi samler inn statistikk rundt e-poståpning og klikk ved hjelp av industristandardteknologi for å hjelpe oss med å overvåke og forbedre e-postene våre.

   

  Vi kan bruke e-postadressen din for å hjelpe deg med å målrette annonseringen via en tredjepartsbehandler som Facebook. Dette gjøres ved å matche e-postadressen din til profilen din og finne personer med lignende interesser.

Bruk av denne nettsiden og din personlige informasjon

Du trenger ikke å gi oss personlig informasjon for å bruke dette nettstedet. Visse deler av nettstedet vil imidlertid ikke være tilgjengelig for deg hvis du velger å ikke dele dine personlige opplysninger med oss.

Når du handler med Net World Sports Ltd, eller noen av våre undermerker, vil vi be deg om å sende inn personlig informasjon, og vi vil også samle inn personlig informasjon fra deg. Dette inkluderer:

 • Navnet ditt
 • Din epostadresse
 • Din faktura adresse
 • Leveringsadressen din
 • Telefonnummeret ditt
 • Ditt produktvalg
 • Et sikkert passord - dette er kryptert og holdes sikkert

Vi, og våre tredjeparts reklame- og innholdsleverandører, kan samle inn informasjon om internettforbindelsen din og bruken av nettstedet. For eksempel: URL-en du kom fra, IP-adressen din, domenetypen din, nettlesertypen, landet og telefonkoden der datamaskinen/mobilenheten din befinner seg, nettsidene du så på under besøket, annonsene du klikket på , og alle termer du søkte på mens du var på nettstedet vårt. Dette er klassifisert som 'Brukerinformasjon'. Vi kan samle inn denne informasjonen fra både registrerte og uregistrerte brukere. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre nettsiden og netttjenestene våre slik at vi kan gi deg en bedre service. For mer informasjon, se våre fullstendige retningslinjer for informasjonskapsler.

All personlig informasjon som du gir til oss (eller er tilgjengelig i offentlige registre) og all brukerinformasjon som vi identifiserer som fra deg, holdes i samsvar med ICOs retningslinjer. Vi vil kun bruke informasjonen din til følgende:

 • For å behandle og fullføre bestillingen din
 • For strategiske formål slik at vi kan forbedre våre nettsider og netttilbud
 • For å gi deg relevant innhold, annonser og kampanjer
 • For administrasjon av denne nettsiden

Hvis du har registrert deg for å motta e-post fra oss, vil vi kontakte deg med spennende nyheter, spesialtilbud, produktlanseringer og eksklusive forhåndsvisninger som kan være av interesse for deg, basert på dine kommunikasjonspreferanser. Din personlige informasjon kan bli utlevert til andre merker innen Net World Sports Ltd, og til anerkjente tredjeparter som vil hjelpe til med å behandle bestillingen din (for eksempel kureren som skal levere bestillingen din). Vi krever at disse tredjepartene behandler din personlige informasjon som konfidensiell og at de overholder all gjeldende britisk databeskyttelse og forbrukerlovgivning som er på plass til enhver tid. Vi kan avsløre din personlige informasjon og/eller brukerinformasjon hvis vi blir bedt om det av retningslinjene eller andre regulatoriske eller offentlige myndigheter som etterforsker mistenkte ulovlige aktiviteter.

 • Hvordan vi samler inn brukerinformasjonen din ved hjelp av informasjonskapsler

  Hos Net World Sports Ltd registrerer informasjonskapsler informasjon om dine onlinepreferanser og lar oss skreddersy nettstedet til dine behov og ønsker. Informasjonskapsler hjelper oss med å tilby en mer personlig service til deg, slik at vi kan gi deg en best mulig opplevelse. Våre informasjonskapsler lagrer ingen sensitiv eller konfidensiell informasjon. Du kan stille inn datamaskinen/mobilen/enheten din til å godta, varsle eller til og med avvise alle informasjonskapsler, valget er ditt. Hvis du velger å ikke godta våre informasjonskapsler, vil du ikke kunne handle på siden vår. Hver nettleser og enhet er forskjellig, så hvis du ønsker å endre innstillingene for informasjonskapsler, kan du sjekke Hjelp-menyen for å finne ut mer.

   

  Flere detaljer om våre informasjonskapsler finner du på Net World Sports Ltd informasjonskapsler-side.

 • Hva er en informasjonskapsel?

  En informasjonskapsel er en liten fil med tall og bokstaver som ofte inneholder en identifikator som er unik for du. Dette sendes til enhetens nettleser fra vår nettsides datamaskin og lagres på enhetens harddisk. Informasjonskapsler lar oss gjenkjenne enheten din hvis preferansene dine tillater det.

 • Hvordan bruker Net World Sports Ltd informasjonskapsler?

  Når du besøker Net World Sports Ltd, vil sidene du ser, sammen med en informasjonskapsel, er lastet ned til enheten din. Dette lar oss lagre informasjon for å betjene nettstedet når du går fra en side til en annen. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere profilen til våre besøkende og for å gi dem en mer personlig opplevelse.

   

  Vi bruker en rekke forskjellige informasjonskapsler når du er på forskjellige stadier av nettstedet vårt. Våre informasjonskapsler faller stort sett inn i en av to kategorier: «essensielle» og «ikke-essensielle». Uten å akseptere "essensielle" informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke nettstedet vårt. "Ikke-essensielle" informasjonskapsler er imidlertid svært nyttige, men er ikke avgjørende, og ved å bruke Net World Sports Ltd godtar du bruken av disse "ikke-essensielle informasjonskapslene" med mindre du spesifikt angir nettleseren din til å avvise dem.

   

  Våre informasjonskapsler lagrer ingen konfidensiell informasjon, for eksempel din økonomiske informasjon, og de lagrer ingen informasjon som tillater oss for å identifisere deg direkte (som navnet ditt eller adressen din). De lar ganske enkelt nettstedet vårt hente denne informasjonen fra systemene våre, slik at vi kan tilpasse opplevelsen din av nettstedet vårt.

   

  Fordi vi er avhengige av informasjonskapsler for å tilpasse opplevelsen din, må nettleseren din være konfigurert for å akseptere informasjonskapsler før du kan plassere en bestilling hos Net World Sports Ltd eller noen av våre undermerker. Hver nettleser og enhet er forskjellig, så sjekk "Hjelp"-menyen for å lære mer om innstillingene dine for informasjonskapsler.

   

  For mer informasjon om informasjonskapsler, se vår fullstendige Retningslinjer for informasjonskapsler.

 • Tredjeparts informasjonskapsler

  Når du er på nettstedet vårt, kan du legge merke til innhold fra andre nettsteder som vi legger til for å forbedre opplevelsen din, for eksempel en video fra YouTube som viser deg hvordan du setter et mål. Som et resultat kan du få tilsendt informasjonskapsler fra disse andre nettstedene. Dessverre kontrollerer vi ikke disse informasjonskapslene, og vi foreslår at du sjekker disse tredjepartsnettstedene for mer informasjon om informasjonskapslene de bruker.

   

  For mer informasjon om informasjonskapsler, se vår fullstendige Retningslinjer for informasjonskapsler.

 • Klarna

  For å kunne tilby deg Klarnas betalingsalternativer, vil vi overføre visse aspekter av din personlige informasjon til Klarna, for eksempel kontakt- og bestillingsdetaljer, for at Klarna skal vurdere om du kvalifiserer for betalingsalternativene deres og for å skreddersy betalingsalternativene for deg.

   

  Generell informasjon om Klarna finner du her. Dine personopplysninger håndteres i samsvar med gjeldende lov om personvern og iht. informasjonen i Klarnas personvernregler.< /a>

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen