Ekspressfrakt

Bestill nå

Over 5000 produkter

På Lager

15% rabatt*

Bruk kode: CYBER15

PERSONSVERNSREGLER

Kort sagt er all personlig informasjon du gir oss trygg og konfidensiell.

Nedenfor vil vi fortelle deg detaljert hvordan vi bruker og lagrer din personlige informasjon.

Hvem er vi?

Vi er Net World Sports Ltd, en ledende forhandler av sportsutstyr. Net World Sports Ltd er et registrert selskap (nr. 06899671). Den registrerte adressen er Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT. Net World Sports Ltd består av Net World Sports Ltd, FORZA, FORB, Vermont, FORTRESS og RapidFire.

Din personlige informasjon

Personvernet ditt er viktig for oss, og vi vil aldri at du skal bekymre deg for at din personlige informasjon blir kompromittert. Vi lover å aldri videreføre dine personlige opplysninger til noen utenforstående selskaper for deres markedsføringsformål (vi forbeholder oss retten til å utlevere denne informasjonen under visse omstendigheter, som er beskrevet nedenfor). Vi behandler all din personlige informasjon som om den var vår egen, så du kan være trygg på at den blir holdt konfidensiell og på en sikker server.

Du har rett til å få tilgang til din personlige informasjon og å korrigere den når som helst. For å gjøre dette, vennligst kontakt oss via ett av følgende alternativer:

 • E-post: [email protected]
 • Telefon: 01691 683 807
 • Skriv til oss: Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT

Hvis du er en bruker fra EU / EØS, kan du også kontakte vår lokale EU-representant på: Cyberlegis RA-GmbH, RA Robert Niedermeier, Maximilianstr. 13, 80539 München, Tyskland, telefon: +49 (0) 20300 6422, faks: +49 (0) 89 20300 6450, [email protected]

Du har rett til å be om en kopi av all informasjon om deg som vi har når som helst, og også å korrigere all unøyaktig informasjon vi har. For å se all informasjon du har gitt oss, vennligst kontakt [email protected], ring oss på 01691 683 807 eller skriv til oss. Dette påvirker ikke rettighetene dine under Data Protection Act 1998.

Vi forbeholder oss retten til å utlevere din personlige informasjon hvis vi blir bedt om det av politiet eller andre myndighetsmyndigheter som undersøker mistenkte ulovlige aktiviteter for å gi din personlige informasjon og / eller brukerinformasjon, vi har rett til å gjøre det.

Når vi muligens vil bruke din personlige informasjon

Vi vil alltid gi deg best mulig service, så vi vil holde deg informert om produktutvalget fra Net World Sports Ltd, inkludert våre undermerker FORZA, Vermont, FORB, FORTRESS og RapidFire. Dette kan omfatte nyheter om kampanjer, produktlanseringer og mer informasjon om vårt produktsortiment. Vi vil alltid kontakte deg via e-post, og vi vil bare gjøre det hvis du har avtalt å motta kommunikasjon fra oss. Du kan når som helst avslutte abonnementet på å motta markedsførings-e-post, men vi vil fortsatt kontakte deg angående bestillinger du har lagt inn hos oss.

Som en del av abonnementsprosessen vil vi samle inn personlig informasjon. Vi bruker denne informasjonen av de følgende grunner:

 • Nyheter om kommende produktlanseringer
 • Spesialtilbud og kampanjer
 • Oppdateringer om produktseriene våre
 • Nyheter om merkevarene våre
 • For å få tilbakemelding
 • For å kontakte deg hvis vi trenger ytterligere informasjon
 • For å sjekke at postene våre er korrekte
 • For å knytte en ordre med deg
 • For å behandle bestillingen din

Vi deler ikke e-postlistene våre med noen utenfor Net World Sports Ltd for deres markedsføringsformål, så du kan være sikker på at dataene dine er trygge. Imidlertid vil e-postadressen din bli delt med utvalgte tredjeparter for å sikre

at bestillingen din kan oppfylles.

Vi bruker en tredjepartsleverandør, dotmailer, for å levere e-postene våre. Vi samler inn statistikk rundt e-poståpning og klikk ved hjelp av industristandardteknologi for å hjelpe oss med å overvåke og forbedre e-postene våre.

Vi kan bruke e-postadressen din for å hjelpe deg med å målrette annonseringen via en tredjepartsbehandler som Facebook. Dette gjøres ved å matche e-postadressen din til profilen din og finne personer med lignende interesser.

Bruk av denne nettsiden og din personlige informasjon

Du trenger ikke å gi oss personlig informasjon for å bruke dette nettstedet. Visse deler av nettstedet vil imidlertid ikke være tilgjengelig for deg hvis du velger å ikke dele dine personlige opplysninger med oss.

Når du handler med Net World Sports Ltd, eller noen av våre undermerker, vil vi be deg om å sende inn personlig informasjon, og vi vil også samle inn personlig informasjon fra deg. Dette inkluderer:

 • Navnet ditt
 • Din epostadresse
 • Din faktura adresse
 • Leveringsadressen din
 • Telefonnummeret ditt
 • Ditt produktvalg
 • Et sikkert passord - dette er kryptert og holdes sikkert

Vi, og tredjepartsannonserings- og innholdsleverandører, kan samle inn informasjon om din internettforbindelse og bruk av nettstedet. For eksempel: URL-en du kom fra, IP-adressen din, domenetypen din, nettlesertypen din, landet og telefonkoden der datamaskinen / mobilenheten din ligger, websidene du så på under besøket, annonsene du klikket på, og alle termer du søkte på på nettstedet vårt. Dette er klassifisert som 'Brukerinformasjon'. Vi kan samle inn denne informasjonen fra både registrerte og uregistrerte brukere. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre nettstedet vårt og online-tjenester slik at vi kan gi deg en bedre service. For mer informasjon, se våre fulle retningslinjer for informasjonskapsler.

All personlig informasjon du gir oss (eller er tilgjengelig i offentlige registre) og all brukerinformasjon som vi identifiserer som fra deg, oppbevares i samsvar med ICO-retningslinjene. Vi bruker bare informasjonen din for følgende:

 • Å behandle og fullføre bestillingen
 • For strategiske formål slik at vi kan forbedre nettstedene og tilbudene våre på nettet
 • For å gi deg relevant innhold, annonser og kampanjer
 • For administrasjonen av dette nettstedet

Hvis du har registrert deg for å motta e-post fra oss, vil vi kontakte deg med spennende nyheter, spesialtilbud, produktlanseringer og eksklusive forhåndsvisninger som kan være av interesse for deg, basert på dine kommunikasjonspreferanser. Din personlige informasjon kan bli utlevert til andre merker innen Net World Sports Ltd, og til anerkjente tredjeparter som vil hjelpe deg med å behandle bestillingen din (for eksempel kureren som skal levere din bestilling). Vi krever at disse tredjepartene behandler din personlige informasjon som konfidensiell og at de overholder all gjeldende britisk databeskyttelse og forbrukerlovgivning som er på plass til enhver tid. Vi kan avsløre din personlige informasjon og / eller brukerinformasjon hvis vi blir bedt om å gjøre det av policyen eller andre myndighetsmyndigheter eller myndighet som etterforsker mistanke om ulovlige aktiviteter.

Hvordan vi samler inn din Brukerinformasjon ved bruk av informasjonskapsler

Hos Net World Sports Ltd registrerer informasjonskapsler informasjon om dine online preferanser og lar oss skreddersy nettstedet etter dine behov og ønsker. Cookies hjelper oss å tilby en mer personlig service til deg, slik at vi kan gi deg den best mulige opplevelsen. Våre informasjonskapsler lagrer ikke sensitiv eller konfidensiell informasjon. Du kan stille inn datamaskinen/mobilenheten din til å godta, varsle eller til og med avvise alle informasjonskapsler, valget er ditt. Hvis du velger å ikke godta informasjonskapslene våre, vil du ikke kunne handle på nettstedet vårt. Hver nettleser og enhet er forskjellig, så hvis du ønsker å endre informasjonskapselinnstillingene, kan du sjekke Hjelp-menyen for å finne ut mer.

Mer informasjon om informasjonskapslene våre finner du på Net World Sports Ltd Informasjonskapsler-siden.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten fil med tall og bokstaver som ofte inneholder en identifikator som er unik for deg. Dette sendes til enhetens nettleser fra datamaskinen til nettstedet vårt og lagres på enhetens harddisk. Informasjonskapsler lar oss gjenkjenne enheten din hvis dine preferanser tillater det.

Hvordan bruker Net World Sports informasjonskapsler?

Når du besøker Net World Sports Ltd, blir sidene du ser, sammen med en informasjonskapsel, lastet ned til enheten din. Dette lar oss lagre informasjon for å betjene nettstedet når du flytter fra en side til en annen. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere profilen til våre besøkende og for å gi dem en mer personlig opplevelse.

Vi bruker en rekke forskjellige informasjonskapsler når du er på forskjellige stadier av nettstedet vårt. Våre informasjonskapsler faller stort sett inn i en av to kategorier: 'essensiell' og 'ikke-essensiell'. Uten å godta "viktige" informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke nettstedet vårt. 'Ikke-essensielle' informasjonskapsler er imidlertid veldig nyttige, men er ikke essensielle, og ved å bruke Net World Sports Ltd samtykker du i bruken av disse 'ikke-essensielle informasjonskapslene' med mindre du spesifikt angir nettleseren din til å avvise dem.

Våre informasjonskapsler lagrer ikke konfidensiell informasjon, for eksempel din økonomiske informasjon, og de lagrer ikke informasjon som lar oss direkte identifisere deg (som navnet ditt eller adressen din). De lar bare nettstedet vårt hente denne informasjonen fra systemene våre slik at vi kan tilpasse din opplevelse av nettstedet vårt.

Fordi vi stoler på informasjonskapsler for å tilpasse opplevelsen din, må nettleseren din være konfigurert for å godta informasjonskapsler før du kan bestille hos Net World Sports Ltd eller noen av våre undermerker. Hver nettleser og enhet er forskjellig, så vennligst sjekk Hjelp-menyen for å lære mer om informasjonskapslene dine.

For mer informasjon om informasjonskapsler, vennligst se våre fulle Net World Sports Ltd Informasjonskapsler-siden.

Tredjeparts informasjonskapsler

Når du er på nettstedet vårt, kan du legge merke til innhold fra andre nettsteder som vi legger til for å forbedre opplevelsen din, for eksempel en video fra YouTube som viser deg hvordan du kan sette sammen et mål. Som et resultat kan du få informasjonskapsler fra disse andre nettstedene. Dessverre kontrollerer vi ikke disse informasjonskapslene, og vi foreslår at du sjekker disse tredjepartsnettstedene for mer informasjon om informasjonskapslene de bruker.

For ytterligere informasjon om informasjonskapsler, vennligst se våre fulle Net World Sports Ltd Informasjonskapsler-siden.

Hvilke informasjonskapsler bruker Net World Sports og kan jeg avvise dem?

Mer informasjon om informasjonskapslene våre finner du her.

Du kan stille inn nettleseren din til å avvise informasjonskapsler (Hjelp-menyen i nettleseren din vil gi deg mer informasjon om hvordan du gjør dette), men hvis du avviser informasjonskapslene våre, kan visse funksjoner på nettstedet ikke bli gitt til deg.

For mer informasjon, se våre fulle retningslinjer for informasjonskapsler.

Rekruttering

For at Net World Sports skal kunne drive vårt rekrutteringssystem, vil vi samle inn og lagre den personlige informasjonen som sendes direkte fra deg til oss via vår karriereside. Vi gir deg muligheten til å sende inn din CV via nettstedet vårt, enten for å søke om en spesifikk utlyst jobb eller for å vurdere stillinger når de kommer opp i fremtiden. CV-en din blir lagret på den sikre serveren vår og vil være tilgjengelig av Net World Sports HR-avdelingen. Våre hovedgrunner til å samle inn din personlige informasjon er å støtte søknaden din og å overholde våre egne juridiske forpliktelser.

Hvordan vi bruker informasjonen din

 • Informasjonen din vil bli brukt til å lette søknads- og rekrutteringsprosessen, som kan omfatte:
 • Vurder dine ferdigheter, kvalifikasjoner og interesser opp mot karrieremulighetene våre
 • Verifisere informasjonen din og utføre referansesjekker om du blir tilbudt en jobb
 • Kommunisere med deg om rekrutteringsprosessen og / eller søknaden din
 • Oppdatere deg om nye roller / muligheter i virksomheten (hvis ønskelig)

Hvordan vi oppbevarer informasjonen din

Når du har sendt inn en CV til oss, vil vi lagre informasjonen din i en periode etter søknaden din. Vi oppbevarer denne informasjonen av flere grunner, inkludert potensielle juridiske utfordringer med hensyn til en rekrutteringsbeslutning, for å vurdere deg for nåværende eller fremtidige roller, og for å hjelpe oss med å forbedre og utvikle rekrutteringsprosessen.

Hvis du ikke ønsker at vi beholder informasjonen din for å vurdere andre roller, eller ønsker at vi oppdaterer den, kan du kontakte [email protected]. Vær oppmerksom på at vi kan beholde noe informasjon hvis det kreves av loven eller om nødvendig for å beskytte oss mot juridiske krav.