Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

8 x 6ft (243 x 182 cm) FORZA Fotballmål Stenger

(334)
8ft x 6ft (243 x 182 cm) FORZA fotballmålstolpe. All-weather uPVC målstolper med et essensielt låsesystem. 2mm UV-stabilisert HDPE vridd målnett. Lett å montere mål for bruk i hagen. Legg til en Treningsfotball , 8 x 6 målnett og/eller Goal bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

8 x 6 (243 x 182 cm)FORZA Fotball Målposter - Høystyrke PVC Hagemål

Dimensjoner:

• Målstørrelse (Lengde x høyde): 8ft x 6ft / 2.44m x 1.82m

• Bunndybde på 1,22 m

Materiale:

• 2 mm UV-stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål

• Nettet har forsterkede kanter

• Rammen er laget av sterk uPVC

Diverse:

• Leveres med 1 års garanti

• Pakkestørrelse (Lengde x bredde x høyde): 117cm x 27cm x 20cm / 46in x 10in x 7in

• Vekt av pakke: 11kg / 24.2lbs

8 x 6 (243 x 182 cm) FORZA Fotballmål & ndash; PVC hage mål designet for værbestandighet

Med dimensjoner på 8ft x 6ft (243 x 182 cm), er dette tøffe PVC fotballmålet den beste måten å ta tilbake hagefotball til neste nivå for entusiastiske barn. Det langvarige, men lette hagemålet er en verdig investering for familier som ser etter et mål av høy kvalitet for barn.

  • 8ft x 6ft (243 x 182 cm) fotballmål designet for å brukes av barn under bakhagespill og treningsøkter
  • Eksklusivt essensielt låsesystem som er et unikt trekk ved alle FORZA fotballmål
  • Kjapt og lett å montere lett målramme er helt satt opp i løpet av minutter
  • Strong uPVC målramme gir stivhet, sikkerhet og værbestandighet gjennom bruk
  • Twisted 2mm UV stabilisert målnett er inkludert som standard og er beskyttet mot elementene

De solide PVC-målstolpene er perfekte for regelmessig bruk gjennom hele året på grunn av deres holdbare og værbestandige egenskaper. I stand til å kjempe elementene med letthet, kan det værbestandige fotballmålet stå fullt montert utendørs hele året, og tilbyr bekvemmelighet for å matche kvaliteten. I tillegg til den tøffe målrammen er et 2 mm UV-stabilisert HDPE vridd målnett inkludert, noe som gir høye nivåer av beskyttelse mot råte og frynser som vanligvis påløper i dårlige værperioder.

For økt styrke og stabilitet sikrer det enestående essensielle låsesystemet i målet at det forblir oppreist gjennom hele spillet. PVC-målet legger spor på plass med letthet, binder seg sammen for å gi et sterkt fotballmål som kan absorbere stor innvirkning fra streik. Dette viktige låsesystemet fremmer holdbarhet og styrke samtidig som det bærbare frittstående fotballmålet forblir lett og lett å løfte.

En nøkkelfunksjon i 8 x 6 (243 x 182 cm) FORZA fotballmål er dens raske og enkle montering. PVC-målet vil være helt satt opp og klar til bruk i løpet av minutter, perfekt for hagebruk av barn som er raring å få handlingen i gang. Passer som et treningsmål for barn, samt et høyverdimål for familiespill, har det allsidige fotballmålet en rekke funksjoner som skiller det fra resten. Ikke bare har målet et viktig låsesystem, uPVC-målinnlegg og et vridd målnett, alle nødvendige beslag er inkludert for å garantere enkel vedlegg.

VENNLIGST MERK - Denne 8 x 6 (243 x 182 cm) FORZA Fotball Målposter er medlem av FORZA Fotballmål-familien. Det er flere størrelser av essensielt låsesystem fotballmål å velge mellom, som du kan finne her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen