Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

BETALINGSMETODER

Du kan bruke en rekke betalingsmåter for å betale for bestillingen din.

Finn ut mer om de ulike alternativene som er tilgjengelige for deg nedenfor. Hvis du trenger ytterligere informasjon om en bestemt betalingsmåte eller om noen vi ikke har nevnt nedenfor, vennligst kontakt oss her

 

 • Apple Pay

  Apple Pay er enkelt og lar deg foreta sikre kjøp på Apple-enheten din. Det er like enkelt som å bruke det fysiske kortet ditt, og enda tryggere også. Det lar deg også unngå å gå gjennom hele betalingsprosessen, noe som gir deg en mer effektiv handleopplevelse hos oss!

  Når du kjøper Apple Pay beholder ikke transaksjonsinformasjon som kan knyttes tilbake til deg, den bruker unik kryptert transaksjonsinformasjon. Dette betyr at kortnummeret ditt aldri lagres på enheten din eller på Apple-servere. Når en betaling foretas, vil kortnumrene dine aldri bli delt av Apple. Vi setter ingen grense for Apple Pay-kjøpene våre. 

 • Google Pay

  Google Pay er enkelt og lar deg foreta sikre kjøp på Android-enheten din. Det er like enkelt som å bruke det fysiske kortet ditt, og enda tryggere også. Det lar deg også unngå å gå gjennom hele betalingsprosessen, noe som gir deg en mer effektiv handleopplevelse hos oss! Når du kjøper, sender ikke Google Pay kreditt- eller debetkortnummeret ditt. I stedet brukes et virtuelt kontonummer for å representere kontoinformasjonen din – for å sikre at kortopplysningene dine er trygge. Ingen personlig eller kortinformasjon lagres på enheten din. Vi setter ingen grense for Google Pay-kjøpene våre.

 • Paypal

  Ja, vi aksepterer PayPal for alle nettbestillinger. Dette inkluderer for de internasjonale bestillingene hvis du handler på vår britiske nettside, eller på en av våre internasjonale nettsider.

 • Betalingssikkerhet

  Det er ingen grunn til bekymring! Alle betalings- og transaksjonssidene på Net World Sports-nettstedet er helt sikre.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen