Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

3m x 2m FORZA PVC Håndballmål

Reguleringsstørrelse 3m x 2m FORZA PVC Håndballmål for klubbtrening og hagespill. Værbestandig viktig håndballmål for låsesystem med 2 mm HDPE-nett og klipp. Rask og enkel montering.
 

Ofte kjøpt sammen

IHF Regulerings Størrelse 3m x 2m PVC Hage Håndballmål For Trening

3m x 2m FORZA PVC Håndball Mål Spesifikasjoner

Mål:

 • Målet Størrelse (Lengde x høyde):  10ft x 6.5 m / 3m x 2m
 • Nederst dybde på 4 m (1.22 m)

Materiale:

 • 2 mm UV-bestandig HDPE håndball nett følger med ethvert mål
 • Futsal nett har forsterkede kanter
 • Rammen er laget av sterk uPVC

Diverse:

 • Leveres med 1 års garanti
 • Pakke størrelse (Lengde x bredde x høyde): 117cm x 27cm x 20cm
 • Vekt på pakke: 13kg / 28lbs
Regulering Størrelse PVC Hage Håndballmål For Hjemme Og Klubb Øvelsesøkter

Perfekt håndballkunsten i ditt eget hjem med dette 3m x 2m PVC-håndballmålet. Det frittstående håndballmålet er egnet for bruk i hagen bak, slik at du kan bruke ekstra treningstimer på en praktisk måte. Oppfyller IHF-regelverket for håndballmål, 3m x 2m PVC-målet er lett, men holdbart for vanlige treningsøkter.

 • IHF regulering størrelse 3m x 2m håndballmål egnet for bruk i bakhagen
 • Utformet med et viktig låsesystem som låser komponentene sammen
 • Rask og enkel håndballmål montering som tar få minutter, med ingen verktøy nødvendig
 • Alle-vær håndballmål stenger er utrolig holdbare, samtidig som de er lette i vekt
 • Kraftig 2 mm HDPE tvunnet tråd håndball nett som er UV-bestandig og vanntett

Etter å ha blitt produsert ved bruk av bruddsikker uPVC, er de holdbare hagehåndballmålene like velegnet for klubbtrening på grunn av deres robuste design. Enten du spiller på en innendørs eller utendørs håndballbane, er det frittstående håndballmålet beskyttet mot elementene og kan stå ferdig montert hele året uten å bli skadet. Som de værbestandige håndballmålstolpene, er det medfølgende 2 mm HDPE vridde målnettet UV-stabilisert for allværsytelse.

Dette reguleringsstørrelse 3m x 2m håndballmål & rsquo; PVC-struktur er designet med et innovativt viktig låsesystem. Ved å binde komponentene sammen forbedres målstyrken, noe som gjør det til et pålitelig alternativ for håndballtrenere og spillere som trener regelmessig. Uansett hvor mange ganger ballen treffer stolpene, vil det holdbare håndballmålet ikke miste formen eller bli skadet. Bærbar og lett i vekt, men imponerende holdbar og sterk, dette er det beste PVC-målet for håndball.

Det kreves ingen verktøy under den superhurtige monteringsprosessen til dette 3m x 2m håndballmålet, noe som gjør det perfekt for de som er ivrige etter å begynne å spille umiddelbart. Med alle relevante komponenter som er inkludert i pakken, spalter stolpene bare sammen, noe som gir enkelhet og enkel montering. Ved siden av de uberørte PVC-stolpene ligger et 2 mm håndballnett, som er UV-stabilisert for all værprestasjon.

VENNLIGST MERK - FORZA PVC håndballmål 3m x 2m er en del av det bredere FORZA håndballmål-serien, som består av håndballmål av PVC og aluminium. Klikk på for å se serien here.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen