Ekspressfrakt

Bestill nå

Over 5000 produkter

På Lager

15% rabatt*

Bruk kode: CYBER15

DETTE ER OSS

Hos Net World Sports handler alt om å gi kundene våre det aller beste. Vi er mestere av å designe og produsere sportsprodukter av beste kvalitet. Vi har mer enn 7000 produkter, hvorav 95% er eget merke, i vårt eneste lager på 120.000 kvadratmeter, og vi prøver å levere dine bestillinger på raskest mulig tid og til en uslåelig pris.

Vår nådeløse dedikasjon for å tilby den beste mulige opplevelsen betyr at kundeservicen vår er uten sidestykke. Vi blir ikke slått.

Over hele verden hjelper våre produkter deg med å score bedre mål, svinge bedre skudd og treffe bedre baller. Men akkurat som deg, presser vi oss alltid på å holde oss øverst i spillet vårt.

Tross alt er det hva sport handler om.

HVOR VI STARTET

Vår ydmyke begynnelse startet ikke noe annet sted enn vår CEO Alexs lekeplass. Etter å ha kjøpt en cricketballtre på nettet for £60, sendte han produsentene en e-post og spurte hvor mye det kostet å lage. De svarte og sa £6, så han kjøpte 10 direkte og begynte å selge dem til venner og lærere, og brutte da reglene om intet salg på over £10 ved et uhell.

Vi spoler kjapt frem til et par år senere, og da han så bena på en potensiell virksomhet, begynte den 17 år gamle Alex å jobbe syv dager i uken hos en byggherre og hadde snart spart opp £13 000. Han var ivrig etter å begynne å selge, og avviste det det tradisjonelle behovet for prøver og brukte det hele beløpet på en hel container med sportsnett.

Risikoen betalte seg. På dette tidspunktet jobbet Alex 24 timer i døgnet, hjulpet av farens støtte til pakking. I 2009 ble Net World Sports et aksjeselskap, og resten sier de er historie ...

Alex
Where We Are Where We Are

HVOR VI ER

Som en ledende internasjonal leverandør av sportsutstyr dekker vårt produktsortiment nesten alle idretter, fra fotball, baseball, cricket, tennis og golf til nettball, lacrosse, bueskyting og ishockey. Vårt etos er enkelt; å levere nisjeprodukter til massemarkedet så raskt og effektivt som mulig.

Vi tilbyr vårt 5000 sterke produktsortiment til kunder i mer enn 100 land over hele verden og produserer mer enn 100.000 av våre FORZA fotballmål hvert år, og har tjent oss tittelen som verdens ledende fotballmålleverandør.

Vi har vokst raskt i relativt kort tid.

HVOR VI SKAL

Vi vil fortsette å jobbe som vi gjør, forent av vår dedikasjon for å opprettholde høye standarder i produktene vi leverer og tjenesten vi tilbyr, for å sikre at dere, våre kunder, alltid er fornøyde.

Når vi fortsetter å etablere oss som verdens beste forhandler av sportsutstyr, ser vi for oss at vår prisbelønte vekst vil fortsette lenge inn i fremtiden. Det er en dristig ambisjon, men å være dristig oppsummerer oss.

I vår grunnlegger Alex sine ord:

"Vi er skapt til den moderne tid, og vi ser fremover, ikke bakover."

Where We're Going

DET HAR VÆRT LITT AV EN REISE

2010

Salget oversteg £1 000 000 for første gang i virksomhetens historie

2013

FORZA fotballmål ble født og forandret fotballens ansikt for alltid.

2014

Ny begynnelse...vi flyttet til vår nåværende beliggenhet på Wrexham Industrial Estate, fem ganger så stort som vår forrige lokasjon.

2016

Kåret til en av Storbritannias raskest voksende virksomheter og lanserte 6 nye internasjonale nettsteder.

2017

Et år hvor vi solgte over 100.000 FORZA fotballmål alene.

2018

Vi vokste til 100 ansatte og leverte til internasjonalt anerkjente fotballklubber, inkludert Manchester United og Rangers FC.

2019

Vi samarbeidet med noen store klubber, inkludert Canadian Premier League og Tennis Wales. Vi lanserte innovative produkter på markedet, inkludert våre revolusjonerende FORZA Alu110 360˚ fotballmålhjul.

2020

Vi har fortsatt å dominere markedet for sportsutstyr og hjulpet våre kunder med å holde seg i form og være aktive hjemmefra i en ellers enestående tid. Produktsortimentet vårt har vokst eksponentielt med fødselen av nye merker, inkludert CosySpa badestamper, Metis Fitness-produkter og Harrier Luxury Garden Furniture.