Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

VIDEO

HVA VI HANDLER OM

Hos Net World Sports handler alt vi gjør om å gi kundene våre det aller beste. Vi er mesterne i å designe, produsere og levere den beste kvaliteten på sport, fitness, fritid og hjem & hageprodukter. Med mer enn 10 000 produkter, hvorav 95 % er eget merke, i vårt nye 380 000 sq ft lager, streber vi etter å levere bestillingene dine på raskest mulig tid.

Produktene våre kan finnes i hjem, skoler, universiteter, klubber og stadioner over hele verden. Kundene våre velger oss fordi kvaliteten og verdien av produktene våre er uten sidestykke.

HVOR VI BEGYNTE

Vår ydmyke begynnelse kan spores tilbake til vår administrerende direktør, Alexs skolelekeplass. Etter å ha kjøpt en cricketballtre på nettet for £60, tok en fascinert Alex kontakt med produsenten direkte for å spørre hvor mye den kostet å lage. De svarte og sa £6, så han kjøpte 10 direkte og begynte å selge dem til venner og lærere for profitt.

Spol frem et par år så en nå 17 år gammel Alex beina til en potensiell virksomhet. Han begynte å jobbe 7-dagers uker hos en byggmester og i løpet av 2 år sparte han 13 000 pund. Alex var ivrig etter å begynne å selge og brukte sparepengene sine på en hel beholder med sportsnett.

Risikoen betalte seg da Alex, som i flere år jobbet 24-timers dager med hjelp av sin far, nådde sin første økonomiske milepæl. Net World Sports ble offisielt grunnlagt kort tid etter i 2009, og resten, som de sier, er historie...

Net World Sports office and warehouseNet World Sports office and warehouse

HVOR VI ER

Vi er nå en ledende leverandør av sportsutstyr, med et produktspekter som dekker over 28 idretter, fra fotball, baseball, cricket, tennis og golf til nettball, lacrosse, håndball, og rugby.

I nyere tid har vi forgrenet oss til trening, fritid og hjem & hageprodukter som har lagt til vårt produktrepertoar.  Vi tilbyr vårt over 10 000 sterke produktspekter til kunder i mer enn 180 land over hele verden. Vår etos er enkel; å tilby nisje- og mainstream-produkter til massemarkedet så raskt og så effektivt som mulig.

Vår suksess har resultert i utviklingen av vår nye hovedkvarter som vil være hjemmet til vårt kontor og lager. Dette toppmoderne anlegget på 25 millioner pund, 411 000 kvadratfot vil bedre imøtekomme vår raske vekst og ambisjoner, samtidig som vi opprettholder våre nåværende verdier og høye nivåer av kundeservice.

HVOR SKAL VI

Vi vil fortsette å jobbe som vi gjør, forent av vår utholdenhet til å opprettholde høye standarder for produktene vi leverer og tjenesten vi tilbyr, for å sikre at dere, våre kunder, alltid er fornøyd.

Når vi fortsetter å etablere oss som verdens beste sportsutstyrsforhandler, samtidig som vi forgrener oss til nye produktområder, ser vi for oss at vår prisvinnende vekst vil fortsette langt inn i fremtiden. Det er en dristig ambisjon, men det å være dristig oppsummerer oss.

Med vår grunnlegger Alex ord:

"Vi passer for den moderne tid, og vi ser fremover ikke bakover."

Net World Sports All Staff PhotoNet World Sports All Staff Photo
Net World Sports office and warehouseNet World Sports office and warehouse

HVOR ER NESTE

Net World Sports erobret nylig nok en milepæl ved å bygge et helt nytt kontor- og lagerlokale. Den enorme tomten på 411 000 kvadratfot vil opprettholde den fremtidige veksten av virksomheten og gi muligheter til eksisterende områder som raskere forsendelse, nye produktserier og eksisterende produktutvikling.

Med mer plass enn noen gang før kan vi nå tilby pallelagring og leveringstjenester med Net World 3PL. Enten du er en liten bedrift med en voksende tilstedeværelse på nettet eller en stor bedrift med en kompleks forsyningskjede, kan vi hjelpe deg med oppfyllelses- og pallelagringsbehov.

Og det stopper ikke der, med enestående vekst i horisonten... se denne plassen.

DET HAR VÆRT EN Ganske en reise

2010

Salget oversteg 1 000 000 pund for første gang i virksomhetens historie

 

2013

FORZA Fotballmål ble født, og forandret fotballens ansikt for alltid.

2014

Vi flyttet til et sted på Wrexham Industrial Estate, fem ganger så stort som vårt forrige nettsted.

2016

Vi ble kåret til en av Storbritannias raskest voksende virksomheter og lanserte 6 nye internasjonale nettsteder.

 

2017

i år solgte vi over 100 000 FORZA fotballmål alene.

2018

Vi vokste til 100 ansatte og leverte internasjonalt anerkjente fotballklubber, inkludert Manchester United og Rangers FC.

2019

Vi samarbeidet med store klubber og lanserte innovative produkter, inkludert våre revolusjonerende FORZA Alu110 360° fotballmålhjul.

2020

På et enestående tidspunkt leverte vi til våre kunder, mens vi lanserte våre CosySpa, METIS og Harrier-merker.

2021

Året ble besøkt av statsministeren, nye produkter/merker og antall ansatte nådde 230. Arbeidet startet også på vårtsplitter nye hovedkontor. 

2022

Vi sendte 600 000 pakker til over 100 land - et travelt år! Byggearbeidet skred frem og vi flyttet inn i vårt nye hovedkvarter på 411 000 kvadratmeter i desember.

SE PÅ DET BREDE UTVALGET AV PRODUKTER OG SPORT VI LEVERER

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen