Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Politk for informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Finn ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler nedenfor.

 • Hva er en informasjonskapsel?

  En informasjonskapsel er en liten fil med tall og bokstaver som ofte inkluderer en identifikator som er unik for deg. Dette sendes til enhetens nettleser fra vår nettsides datamaskin og lagres på enhetens harddisk. Informasjonskapsler lar oss gjenkjenne enheten din hvis du velger å tillate dem, for eksempel hvis du kom inn i en butikk og vi gjenkjente deg.

  Du bør være oppmerksom på at informasjon om deg kan samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler når du bruker Net World Sports Ltd. Det er viktig at vi bruker noen informasjonskapsler, uten disse "essensielle" informasjonskapslene vil du ikke kunne bruke nettstedet vårt. Noen informasjonskapsler er imidlertid ikke nødvendige, selv om de er nyttige, og ved å bruke Net World Sports Ltd godtar du bruken av disse "ikke-essensielle informasjonskapslene" med mindre du spesifikt stiller inn nettleseren din til å avvise dem. Vennligst sjekk «Hjelp»-menyen i nettleseren din for å finne ut hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.

  Vær oppmerksom på at informasjonskapsler ikke kan skade datamaskinen din. Vi lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon i informasjonskapsler, men vi bruker kryptert informasjon samlet inn fra dem for å forbedre opplevelsen din av nettstedet. For eksempel hjelper de oss med å gjøre nettstedet vårt enda bedre, eller å vise deg relevante produkter relatert til produkter du tidligere har sett.

 • Hvordan administrere informasjonskapsler

  Hvis du ønsker å begrense, blokkere eller slette informasjonskapsler fra Net World Sports Ltd, eller et annet nettsted, kan du bruke nettleseren din for å gjøre dette. Hver nettleser er forskjellig, så sjekk "Hjelp"-menyen i nettleseren din for å finne ut hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.

  Do not track (DNT) er en funksjon som tilbys av noen nettlesere, med noen nyere nettlesere som tilbyr den som standard. Hvis du aktiverer det, sender det et signal til nettsteder for å be om at nettlesingen din ikke spores, for eksempel av tredjepartsannonser eller sosiale nettverk, eller analytiske selskaper. Foreløpig er det ikke vedtatt og vedtatt noen bransjedekkende enhetlig standard for å bestemme hvordan DNT-forespørsler skal håndteres, så nettstedet vårt svarer foreløpig ikke på DNT-forespørsler. Inntil den standarden er etablert, vil vi fortsette å vurdere DNT og andre nye teknologier, men vil ikke svare på DNT-forespørsler.

  Vær oppmerksom på at hvis du blokkerer informasjonskapsler fra Net World Sports Ltd, kan det hende du ikke kan bruke nettstedet vårt fullt ut .

 • Typer informasjonskapsler brukt av Net World Sports Ltd

  Sporingsinformasjonskapsler

  informasjonskapsler brukes til å spore bruken din av Net World Sports Ltd og for å gi oss ulike statistikker. Denne statistikken identifiserer ikke enkeltpersoner, den gir oss bare en oversikt over generelle nettlesingsmønstre. Vi bruker disse informasjonskapslene for å identifisere hvilke deler av nettstedet som er mest populære og for å forbedre nettstedet vårt deretter.

  Vi bruker sporingsinformasjonskapsler fra nettanalysetjenester levert av Google. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon inkludert, men ikke begrenset til, antall besøk, hvor lang tid du bruker på å surfe, hvordan du kom til nettstedet vårt, hvilke sider som ble sett, reisen gjennom nettsidene våre. All informasjon som samles inn av disse informasjonskapslene er anonym.

  Tilpasningsinformasjonskapsler

  Vi bruker disse for å gjenkjenne tilbakevendende kunder og for å tilpasse opplevelsen deres basert på tidligere oppførsel. Når du først besøker Net World Sports Ltd, kan vi plassere en anonym informasjonskapsel i nettleseren din slik at vi kan gjenkjenne deg neste gang du besøker nettstedet. Vi kan også plassere en annen informasjonskapsel i nettleseren din når du foretar et kjøp. Dette gjør at vi kan huske deg neste gang du kommer for å logge på, slik at du ikke trenger å angi innloggingsdetaljer på nytt. Dette lar oss også tilpasse din fremtidige bruk av nettstedet.

 • informasjonskapsler for søkemarkedsføring og annonsering

  Vi kan også plassere informasjonskapsler i nettleseren din for å vise deg adferdsreklame når du surfer på Internett eller når du bruker søkemotorer. Hvis du velger bort disse informasjonskapslene, betyr ikke dette at du ikke vil se annonser fra Net World Sports Ltd når du surfer på Internett, det betyr ganske enkelt at annonsene ikke vil bli tilpasset deg.

  Annonsering på andre nettsteder

  Denne typen annonsering er designet for å gi deg et utvalg produkter basert på det du har sett på Net World Sports Ltd, som deretter presenteres for deg når du besøker andre utvalgte nettsteder. Annonsene kan vise alternative stiler og farger samt gratis produkter fra andre kategorier som anses som relevante for deg basert på nettleserhistorikken din. Teknologien bak disse annonsene er basert på informasjonskapsler.

  Slik velger du bort informasjonskapsler for søkemarkedsføring og annonsering

  Hvis du ikke vil at dataene dine skal brukes av Google Analytics, kan du installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget -på når som helst. For å velge bort Analytics for nettet, gå til Google Analytics-siden og installer tillegget for nettleseren din. Lær mer om oppt-out og hvordan du installerer nettlesertillegget på riktig måte her. Du kan også velge bort Google Analytics for displayannonsering og tilpasse annonser i Google Displaynettverk ved å bruke annonseinnstillingene.

 • Tredjeparts informasjonskapsler

  Når du besøker Net World Sports Ltd kan du legge merke til noen informasjonskapsler som ikke er relatert til Net World Sports Ltd. du går videre til en nettside som inneholder innebygd innhold, for eksempel en video fra YouTube, kan du få tilsendt informasjonskapsler fra disse nettstedene. Vi kontrollerer ikke innstillingen av disse informasjonskapslene, så vi foreslår at du sjekker nettsidene deres for mer informasjon om informasjonskapslene deres og hvordan du administrerer dem.

  Hvis du velger å "dele" Net World Sports Ltd-innhold med venner gjennom sosiale nettverk – som Facebook og Twitter – du kan få tilsendt informasjonskapsler fra disse nettstedene. Vi kontrollerer ikke innstillingen av disse informasjonskapslene, så vi foreslår at du sjekker nettsidene deres for mer informasjon om informasjonskapslene deres og hvordan du administrerer dem.

 • Nettstedopptak

  På nettstedet vårt bruker vi med jevne mellomrom tredjeparts sporingsverktøy som HotJar. Hotjar er en tjeneste som analyserer nettadferden og stemmen til nettsidebrukere. Tjenesten fungerer ved å kombinere både analyseverktøy og tilbakemeldingsverktøy, inkludert varmekart, besøksregistreringer, konverteringstrakter for analyser, tilbakemeldingsverktøy som avstemninger og spørreundersøkelser, innkommende tilbakemeldinger og rekruttering av brukertestere.

  Hotjar-aktiverte nettsteder bruker informasjonskapsler for å samle inn ikke-personlig informasjon, inkludert standard internettlogginformasjon og detaljer om dine atferdsmønstre når du besøker nettstedet vårt. Dette gjøres for å gjøre det mulig for Net World Sports Ltd å gi deg en bedre opplevelse, identifisere preferanser, diagnostisere tekniske problemer, analysere trender og generelt hjelpe kundene våre med å forbedre nettsiden deres.

  Vær oppmerksom på at sensitiv informasjon, for eksempel kortdetaljer, sensureres.

  Følgende informasjon kan samles inn knyttet til enheten og nettleseren din:

  • Enhetens IP-adresse.
  • Enhetens skjermoppløsning.
  • Enhetstype (unike enhetsidentifikatorer), operativsystem og nettlesertype.
  • Geografisk plassering (kun land).
  • Foretrukket språk som brukes til å vise nettstedet.
  • Brukerinteraksjoner.
  • Musehendelser (bevegelser, plassering og klikk).
  • Tastetrykk.
  • Loggdata.

  Disse dataene inkluderer:

  • Refererende domene.
  • Besøkte sider.
  • Geografisk plassering (kun land).
  • Foretrukket språk som brukes til å vise nettsiden.
  • Dato og klokkeslett da nettsidene ble åpnet

   

  For mer informasjon om bruken av informasjonskapsler av HotJar, vennligst besøk deres Informasjonsside for informasjonskapsler

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen