Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Kontakt oss

Mandag–fredag kl. 10.00–18.00 | Søndag Stengt Åpningstidene kan variere på helligdager.

Besøk vår hjelpeside for å se våre vanlige spørsmål angående bestillinger, leveranser og returer.

Hjelp med problemer angående våre bestselgende produkter som fotballmål, CosySpa-badekar, VICI-scootere eller golfnett, vennligst besøk vår side med vanlige spørsmål om produkter.

Alternativt kan du bruke skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med teamet vårt. Vennligst oppgi alle bestillingsdetaljer, relevant informasjon og fotografier der det er nødvendig for å sikre at vi kan svare på forespørselen din så raskt som mulig.

LIVE CHAT:
Klikk her så svarer vi umiddelbart
SKRIV TIL OSS:
  • Net World Sports
  • Bryn Lane
  • Wrexham Industrial Estate
  • Wrexham, United Kingdom
  • LL13 9UT
BEDRIFTSNUMMER:
06899671
MVA-NUMMER:
946544201

5 Mest Populære Spørsmål

Kan jeg returnere en vare?

Selvfølgelig kan du. Forutsatt at det er innen 14 dager etter kjøpet, hvis du ikke er helt 100 % fornøyd med bestillingen din, ta kontakt med oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å løse problemet – i mange tilfeller finner vi en løsning slik at du ikke en gang trenger å returnere varene dine. Vennligst merk: Vi godtar ikke retur eller refusjonskjøp for tilpassede eller egendefinerte varer, dette inkluderer netting i egendefinert størrelse.

Gir du gratis frakt, eller vil jeg bli belastet?

Vi holder produktprisene våre så lave som mulig, dessverre betyr dette at vi ikke kan tilby gratis levering. Selv om takket være det omfattende utvalget av kurerer vi bruker, kan vi tilby et fantastisk utvalg av leveringsalternativer på ekstremt konkurransedyktige priser. Våre leveringspriser er basert på vekten av produktene du kjøper, så det vil variere fra produkt til produkt. Hele utvalget av leveringsalternativer og kostnader vises tydelig i handlekurven din før du betaler, så det vil være ingen ubehagelige overraskelser når du har bekreftet bestillingen din.

Hvordan oppretter jeg en konto?

Først og fremst velkommen til Net World Sports! Klikk her for å opprette en konto og registrere deg for våre eksklusive reklame-e-poster. Det er mange fordeler med å ha en NWS-konto, inkludert en raskere betalingsopplevelse, rask ombestilling og en enkel måte å administrere informasjonen din på.

Kan jeg spore bestillingen min for å overvåke fremdriften?

Når bestillingen din har blitt sendt fra vårt lager og den er på vei over til deg, vil du motta en e-postoppdatering inkludert fullstendig sporingsdetaljer slik at du kan sjekke fremdriften på den aktuelle kurerens nettside. Vær oppmerksom - Royal Mail er for øyeblikket ikke en sporet tjeneste. Hvis du har problemer med å spore bestillingen din eller ønsker å gi leveringsinstruksjoner, vennligst ta kontakt med vårt kundeserviceteam og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe. Alternativt kan du kontakte kureren direkte.

Hvordan kan jeg være sikker på at bestillingen min er plassert?

Når du har fullført betalingsprosessen, vil du automatisk få tilsendt en e-postbekreftelse som inneholder alle viktige detaljer om din kjøp, inkludert ditt unike ordrenummer som du bør ha tilgjengelig i tilfelle du trenger å kontakte oss om noe. Vær oppmerksom på at du ikke vil få sporingsinformasjon om bestillingen din i denne e-posten – du vil motta en separat melding når varene dine er sendt fra vårt lager.

Mer

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen