Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Betingelser og vilkår

Les disse vilkårene og retningslinjene for personvern og informasjonskapsler nøye før du begynner å bruke nettstedet.

Hjelp til nettstedet

Denne siden er dedikert til våre juridiske vilkår og betingelser. Det kan være nyttig å besøke Help-delen på nettstedet vårt der det er mye nyttig informasjon om levering, retur, bestillinger og nyttig informasjon om våre ofte stilte spørsmål.

Informasjon om Net World Sports Ltd

Dette nettstedet eies og drives av Net World Sports Ltd. Net World Sports Ltd er et selskap registrert i England og Wales (nr. 06899671). Vår registrerte adresse er Net World Sports Ltd, Bryn Lane, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9UT. Vårt registrerte momsnummer er 946544201. Net World Sports Ltd består av Net World Sports, FORZA, FORB, Vermont, FORTRESS og RapidFire.

Med mindre vi sier noe annet, henviser noen omtale av vilkårene "vi" og "oss" på dette nettstedet til Net World Sports Ltd. Dette inkluderer vilkårene og betingelsene for nettstedet.

Hvis du har spørsmål angående disse vilkårene, kan du kontakte vårt kundeopplevelsesteam (åpningstider: mandag - fredag kl. 6 til midnatt | lørdag - søndag kl. Alle samtaler vil bli belastet til din vanlige pris. Vær oppmerksom på at samtaler kan spilles inn for kvalitetsovervåking og opplæringsformål.

Nettstedsbetingelser

Disse vilkårene gjelder for din bruk av Net World Sports Ltd-nettstedet www.networldsports.no (som vil bli referert til som "Nettstedet") og for alle produkter du kjøper fra Net World Sports Ltd. gjelder uavhengig av hvordan du får tilgang til nettstedet. Du må lese disse vilkårene nøye før du fortsetter din bruk av nettstedet, og vi anbefaler at du oppbevarer en kopi for din fremtidige referanse. Ved å få tilgang til, bla gjennom, bruke, registrere eller legge inn en bestilling på nettstedet, bekrefter du at du har lest, forstått og godtatt disse vilkårene i sin helhet. Hvis du ikke godtar vilkårene i sin helhet, må du ikke bruke dette nettstedet.

Alle juridiske merknader på dette nettstedet med tilknytning til din bruk av nettstedet, sammen med alle gjeldende vilkår og betingelser og våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler styrer din bruk av dette nettstedet.

Våre rettigheter

Vi forbeholder oss retten til å:

 • endre eller trekke tilbake, midlertidig eller permanent, dette nettstedet (eller noen del derav) med eller uten varsel til deg, og du bekrefter at vi ikke er ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for noen endringer i eller tilbaketrekning av nettstedet; og / eller
 • endre vilkårene fra tid til annen, og din fortsatte bruk av nettstedet (eller noen del derav) etter slik endring skal anses å være din aksept for en slik endring. Det er ditt ansvar å sjekke regelmessig for å avgjøre om vilkårene er endret. Hvis du ikke godtar endringer i vilkårene, må du umiddelbart slutte å bruke nettstedet.

Din bruk av dette nettstedet

Du kan bare bruke dette nettstedet til lovlige formål, og du mange bruker det ikke på en måte som krenker rettighetene til noen andre, eller som begrenser eller hemmer noen andre som bruker dette nettstedet.

Du kan ikke uten vårt forutgående skriftlige samtykke kopiere, reprodusere, gjennomgå, ramme inn, publisere, laste ned, skrive ut, legge ut, distribuere, re-poste, kringkaste, ta opp, overføre, redigere, kommunisere til publikum, lenke til, lenke til, eller distribuere på noen måte nettsidene eller materialene på nettstedet, eller datamaskinkodene eller elementene som inneholder nettstedet, annet enn til eget personlig bruk. Du kan ikke bruke innholdet på nettstedet til kommersielle formål.

Eierskap til rettigheter

Alle rettigheter, inkludert opphavsrett og andre immaterielle rettigheter, på og til dette nettstedet eies av eller lisensiert til Net World Sports Ltd.

Din bruk av nettstedet og dets innhold gir deg ingen rettigheter i forhold til våre immaterielle rettigheter, eller tredjeparters, på nettstedet eller dets innhold.

Ved å sende inn informasjon (annet enn dine personlige data), tekst, bilder, grafikk eller annet innhold til nettstedet, bekrefter du at du har rett til å bruke og gir oss en rett til å bruke det innsendte materialet etter eget skjønn (med eller uten akkreditering) i ethvert media inkludert, uten begrensninger, for å redigere, kopiere, reprodusere, avsløre, legge ut og fjerne slikt materiale fra nettstedet.

Du godtar videre å utføre alle slike dokumenter og alle slike handlinger og ting som vi med rimelighet kan kreve for å tildele noen rettigheter til oss og å frafalle alle moralske rettigheter du tilegner deg på eller til nettstedet.

Retningslinjer for produktanmeldelser og spørsmål og svar

Les og forstå nedenstående før du legger ut en produktanmeldelse eller annet brukergenerert innhold på nettstedet vårt eller på sosiale medier.

Eierskap til innsendinger

Annet enn personopplysninger (som er underlagt våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler), alle kommentarer, tilbakemeldinger, forslag, spørsmål, ideer, bilder, produkt- eller markedsføringsideer, og andre innsendinger sendt eller tilbudt til Net World Sports Ltd på eller gjennom Nettsteder eller sosiale mediasider skal bli og forbli eiendommen til Net World Sports Ltd når de er sendt (heretter kjent som innsendinger). Du må overholde innholdsstandardene angitt i disse vilkårene. Du må eie eller ha rett til å bruke innleveringer, og de vil overholde disse standardene og retningslinjene.

Nettsamfunn

Disse nettstedsbetingelsene styrer også alle innsendinger du gjør på et hvilket som helst Net World Sports Ltd-relatert tredjepartsnettsted eller -side som vår Facebook-side, Twitter, Instagram, YouTube eller et annet sosialt nettverk. Alle kommentarer, bilder, videoer og annet materiale som er lagt ut på et tredjeparts nettsted for sosiale nettverk gjenspeiler ikke nødvendigvis meninger eller ideer fra Net World Sports Ltd eller dets ansatte, og Net World Sports Ltd er ikke ansvarlig for slikt innhold. I alle fall må alt materiale som er lagt ut på et tredjepartsnettsted for sosiale medier, være i samsvar med disse vilkårene for nettstedet og tredjeparts sosiale nettverksvilkår der det er aktuelt.

Immaterielle rettigheter

En utlevering, innsending eller tilbud av innleveringer og din samtykke til disse nettstedsbetingelsene skal utgjøre et oppdrag til Net World Sports Ltd om immaterielle rettigheter knyttet til innsendingen. Når du laster opp materiale til nettstedet vårt, der det er mulig, eller for å gjøre innlegg på et hvilket som helst Net World Sports Ltd-relatert tredjepartsnettsted eller -side, må du overholde innholdsstandardene som er beskrevet nedenfor og disse vilkårene for nettstedet. Tredjepartsannonsering på Net World Sports Ltd-sider på tredjeparts nettverk er ikke ansvarlig for Net World Sports Ltd, og er ikke godkjent av oss. Alle rettigheter, inkludert copyright på Net World Sports Ltd nettstedsider, eies av eller lisensieres til Net World Sports Ltd. All bruk av Net World Sports Ltd sosiale nettverkssider eller innholdet, inkludert kopiering eller lagring av dem helt eller delvis, andre enn for din egen personlige bruk er forbudt uten skriftlig tillatelse fra Net World Sports Ltd. Ved å gjøre et innlegg bekrefter du at innsendingen er din egen, du har rett til å sende inn innholdet, og det bryter ikke materialet, varemerker eller andres immaterielle rettigheter.

Konfidensialitet

Alt materiale du laster opp til nettstedet vårt blir ansett som ikke-konfidensielt, og vi har rett til å bruke, kopiere, distribuere og utlevere til tredjeparter alt materiale i innleveringene for ethvert formål. Vi har også rett til å utlevere din identitet til en tredjepart som hevder at materiale som er lagt ut eller lastet opp av deg til nettstedet eller ethvert Net World Sports Ltd-relatert tredjepartsnettverk, utgjør et brudd på deres immaterielle rettigheter, eller deres rett til privatliv. Vi vil ikke holdes ansvarlige eller ansvarlige overfor noen tredjepart for innholdet eller nøyaktigheten av materiale som er lagt ut av deg eller noen annen bruker av nettstedet vårt. Vi har rett til å fjerne alle innsendinger du gjør på nettstedet vårt, hvis vi etter vår mening ikke overholder innholdsstandardene nedenfor.

Regler for innlevering

Ved å sende inn et innlegg bekrefter du at du er over 18 år. Leverandører eller produsenter er ikke kvalifisert for å sende inn et bidrag.

Vær høflig og skriv kun på engelsk. Hvis du trenger øyeblikkelig svar fra oss eller har en kommentar om tjenesten vår, kan du kontakte oss direkte for raskere svar.

Innleveringer skal ikke omfatte:

 • krenkende, støtende eller på annen måte upassende språk;
 • banning, blasfemi, ondskapsfull, rasistisk, seksuelt eksplisitt, seksuelt umotivelig eller diskriminerende kommentar eller innhold som kan betraktes som trakassering, misbruk eller trusler mot andres personlige sikkerhet eller eiendom
 • kommentarer om andre anmeldere eller bloggere
 • bemerkninger som gjentar kriminelle anklager, falske, ærekrenkende eller villedende uttalelser
 • materiale som etterligner andre eller personlig informasjon om noen, inkludert deg selv, for eksempel telefonnumre, postadresser eller kredittkortnumre
 • spam eller reklame
 • tredjeparts merkenavn eller varemerker
 • HTML-kode, dataskript eller nettadresser
 • tilgjengelighet, pris, kampanjer eller alternativ bestillings- eller leveringsinformasjon
 • informasjon om Net World Sports Ltd leverandører eller produsenter
 • et ikke-støttet krav om at produktet produserer en annen effekt enn den som det er indikert for
 • referanser til sesongprodukter som ikke lenger er i sesong
 • referanser til andre produkter enn produktet som innsendingen gjelder

Net World Sports Ltd forbeholder seg retten til ikke å offentliggjøre innsendingen eller fjerne den, ta passende tiltak hvis det anses nødvendig eller fjerne anmeldelser som ikke er i samsvar med reglene ovenfor.

Ta kontakt med oss hvis du kommer over noen innleveringer som ikke overholder reglene våre.

Nøyaktighet av innholdet

I den grad det er tillatt av gjeldende lov, fraskriver Net World Sports Ltd seg alle garantier, uttrykkelig eller underforstått, om at innhold eller informasjon som vises på eller på dette nettstedet er nøyaktig, fullstendig, oppdatert og ikke krenker rettighetene til noen tredjepart.

Synspunktene som uttrykkes i brukergenerert innhold er meningene til disse brukerne og representerer ikke synspunkter, meninger, tro eller verdier fra Net World Sports Ltd, noen av dets ansatte eller noen av dets relaterte undermerker.

Skade på datamaskinen eller andre enheter

Net World Sports Ltd gjør en rimelig innsats for å sikre at dette nettstedet er fritt for virus og annet skadelig eller skadelig innhold. Vi kan imidlertid ikke garantere at din bruk av dette nettstedet (inkludert noe innhold på det eller noe nettsted tilgjengelig fra det) ikke vil skade datamaskinen din eller annen enhet. Det er ditt ansvar å sørge for at du har riktig programvare og utstyr (inkludert antivirusprogramvare) for å bruke nettstedet på en sikker måte og å sikre at du ser på alt som kan skade eller skade datamaskinen din eller annen enhet. Med unntak av hvor det kreves av gjeldende lov, kan Net World Sports Ltd ikke holdes ansvarlig for noen person for tap eller skade de lider på grunn av virus eller annet ondsinnet eller skadelig innhold som de får tilgang til fra eller via nettstedet.

Lenker til andre nettsteder

Vi har plassert eksterne lenker på dette nettstedet til andre nettsteder vi tror du kanskje vil besøke, for eksempel lenker til YouTube-videoer som viser produktsamling. Vi har ikke ansvar for disse nettstedene og har ingen kontroll over innholdet. Med unntak av hvor det kreves av gjeldende lov, kan Net World Sports Ltd ikke påta seg noe ansvar for bruken av disse nettstedene.

Anbefalinger

Når du bruker nettstedet vårt, ser du at vi tilbyr deg anbefalinger som viser produkter vi tror du kanskje vil like og kanskje kan savne når du surfer på nettstedet. Disse er basert på tidligere kjøp, bestselgere, rangeringer og nylig viste produkter. Vi bestemmer dine interesser og foreslår nye produkter du kan like; I tillegg sammenligner vi dine interesser og kjøpsvaner med interessene og vanene til andre kunder, for å vise deg relevante produkter.

Anbefalingene dine kan endres når du kjøper og flytter rundt på siden. Du vil kanskje legge til produkter som interesserer deg i ønskelisten din for fremtidig referanse.

Vi tar rimelig varsomhet for å sikre at våre anbefalinger er i tråd med din oppførsel som kunde på Net World Sports Ltds nettsted. Detaljer om produktene vi anbefaler - for eksempel pris - er korrekte da anbefalingene opprinnelig ble gitt til deg, men kan endres uten varsel.

Personvern og informasjonskapsler

Vi vil behandle all din personlige informasjon som konfidensiell (selv om vi forbeholder oss retten til å utlevere denne informasjonen i de omstendighetene som er angitt nedenfor). Vi vil oppbevare den på en sikker server, og vi vil overholde alle gjeldende britiske databeskyttelses- og forbrukerlovgivninger.

 • Når du handler på dette nettstedet, vil vi be deg om å legge inn og samle inn personlig informasjon fra deg, for eksempel navn, e-postadresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, telefonnummer, produktvalg og passord.
 • Vi kan også samle inn, og tredjepartsleverandører av annonser og innhold kan samle inn informasjon om hvor du er på internett (f.eks. URL-en du kom fra, IP-adresse, domenetyper som .co.uk og .com), nettleseren din type, landskode og telefon retningsnummer der datamaskinen din ligger, sidene på nettstedet vårt som ble sett under besøket ditt, annonsene du klikket på og eventuelle søkeord du skrev inn på nettstedet vårt (dette er klassifisert som "Brukerinformasjon").
 • Vi kan samle inn denne informasjonen selv om du ikke registrerer deg hos oss. Du kan imidlertid stille nettleseren din til å avvise informasjonskapsler, for å finne ut hvordan, vennligst se vår policy for informasjonskapsler her.
 • Du bør være oppmerksom på at dette nettstedet overvåkes og kan hente informasjon om besøket ditt som vil hjelpe oss med å forbedre kvaliteten på tjenesten vår, eller bli brukt til å presentere deg Net World Sports Ltd-produkter som er relevante for nettleserhistorikken din når du besøker andre nettsteder. For å finne ut mer om dette, vennligst se vår policy for informasjonskapsler her.

Vi bekrefter at all personlig informasjon som du gir oss (eller som er tilgjengelig i offentlige registre) og all brukerinformasjon som vi kan identifisere deg fra, holdes i samsvar med registreringen vi har hos datakommisjonærens kontor. Vi vil bare alltid bruke informasjonen din til følgende formål:

 • Behandle dine bestillinger
 • For statistiske formål eller undersøkelsesformål for å forbedre dette nettstedet og dets tjenester til deg
 • Å servere innhold på nettstedet og annonser til deg
 • Å administrere dette nettstedet
 • For å kontakte deg angående å legge igjen en anmeldelse av et produkt når bestillingen din er fullført
 • Hvis du gir samtykke til å varsle deg om produkter eller spesialtilbud som kan være av interesse for deg
 • Du samtykker i at du ikke motsetter deg at vi kontakter deg for noen av de ovennevnte formålene, enten via telefon, SMS, e-post eller skriftlig, og du bekrefter at du ikke og ikke vil anse noe av det ovennevnte som et brudd på noen av dine rettigheter
 • Når du oppretter en handlekonto mens du bestiller online, får du muligheten til å motta informasjon fra Net World Sports Ltd via e-post, telefon eller SMS om produkter, kampanjer eller spesialtilbud som vi mener kan være av interesse for deg
 • I tilfelle du ikke ønsker å bli kontaktet for slike formål, må du sørge for at du merker av i riktig boks når du går gjennom registreringsprosessen. Du kan når som helst avslutte abonnementet på kontaktlisten vår. Vennligst logg inn på kontoen din for å oppdatere markedsføringspreferansene dine, eller klikk på avmeldingsboksen i noen av markedsførings-e-postene våre
 • Din personlige informasjon kan bli utlevert til anerkjente tredjeparter som vil hjelpe deg med å behandle bestillingen din. Net World Sports Ltd krever at alle slike tredjeparter behandler personopplysningene dine som fullstendig konfidensielle og at de overholder all gjeldende britisk databeskyttelse og forbrukerlovgivning fra tid til annen. Vi vil ikke frigjøre din personlige informasjon til noe selskap utenfor Net World Sports Ltd for deres markedsføringsformål
 • Du bør være oppmerksom på at hvis vi blir bedt om av politiet eller andre myndighetsmyndigheter eller myndigheter som etterforsker mistenkte ulovlige aktiviteter for å gi din personlige informasjon og/eller brukerinformasjon, har vi rett til å gjøre det
 • TFor å finne ut mer om den personlige informasjonen vi samler inn, vennligst se vår personvernpolicy

Når du deltar i noen av våre konkurranser eller loddtrekninger, oppgir du navn, e-postadresse og postadresse. Hvis du vinner, vil vi sende premien til den oppgitte adressen og varsle deg via e-post. Når du deltar i en konkurranse eller premietrekning, blir du spurt om du vil registrere deg på e-postlisten vår for å motta varsel om kampanjer, spesialtilbud og nye tillegg til nettstedet. Du kan når som helst melde deg av e-postlister via lenken i e-post eller ved å kontakte oss.

Vi bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over din nåværende handleøkt for å tilpasse opplevelsen din, og slik at du når som helst kan hente handlekurven din; hvis du ikke godtar informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke dette nettstedet til shoppingformål, bare for surfing og forskning. For å finne ut mer, vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Ikke spor (DNT) er en funksjon som tilbys av noen nettlesere, med noen nyere nettlesere som tilbyr den som standard. Hvis du aktiverer det, sender det et signal til nettsteder for å be om at nettlesingen din ikke blir sporet, for eksempel av tredjepartsannonser eller sosiale nettverk eller analytiske selskaper. Du kan velge bort sporing og analyse på dette nettstedet ved å endre innstillingene i informasjonen vår om nettstedets informasjonskapsler..

Foreløpig er det ikke blitt avtalt og vedtatt noen enhetlig bransjens enhetlige standard for å avgjøre hvordan DNT-forespørsler skal administreres, så nettstedet vårt svarer for øyeblikket ikke på DNT-forespørsler. Inntil denne standarden er etablert, vil vi fortsette å gjennomgå DNT og annen ny teknologi, men vil ikke svare på DNT-forespørsler.

For en fullstendig og omfattende kopi av informasjonskapsler, kan du finne den her.

Generelle salgsbetingelser

Disse generelle salgsbetingelsene ("Generelle vilkår og betingelser") gjelder alle bestillinger du legger gjennom www.networldsports.no

Nettstedskjøp

Når det gjelder bestillinger som er plassert via nettstedet, gjelder disse generelle vilkårene og betingelsene for salg uavhengig av hvordan du får tilgang til nettstedet, inkludert via teknologi eller enheter som Net World Sports Ltd gjør nettstedet tilgjengelig for deg. Du må lese disse generelle vilkårene for salg nøye. Ved å legge inn en bestilling via nettstedet, bekrefter du at du har lest, forstått og godtar disse generelle vilkårene for salg i sin helhet. Hvis du ikke godtar disse generelle vilkårene for salg i sin helhet, må du ikke bestille noe produkt eller en tjeneste via nettstedet.

Nedenfor finner du informasjon om:

Åpne en konto og legge inn en bestilling

Aksept av bestillingen din

Betaling

Levering og henting

Endringer i bestillingen din

Din rett til å kansellere

Returnere

Produkt- og tjenestebeskrivelse

Produktgarantier

Rabattkoder

Juridisk ansvar

Åpne en konto og legge inn en bestilling

Når du bestiller hos oss, har du muligheten til å lagre et passord for å få en raskere utsjekking neste gang du handler hos oss.

Se våre personvernregler for mer informasjon om hvordan din personlige informasjon vil bli brukt.

Du bekrefter at all informasjon og informasjon du har gitt oss (inkludert ved registrering) er sant, nøyaktig og oppdatert i alle henseender og til enhver tid. Du kan når som helst oppdatere eller rette opplysningene dine ved å gå til kontoen din, eller ved å kontakte oss slik at vi vil kunne oppdatere dem for deg.

Når du oppretter en konto, kan vi gi deg og/eller be deg om å bruke passord eller andre måter for å gi deg tilgang til bestemte områder på nettstedet og/eller for å opprettholde kontosikkerheten din. Det er ditt ansvar å holde konfidensialiteten til passordet og kontoinformasjonen din. Net World Sports Ltd er ikke ansvarlig overfor noen person for tap eller skade som kan oppstå som et resultat av at du ikke har beskyttet passordet eller kontoen din. Hvis du blir oppmerksom på eller mistenker uautorisert bruk av passordet eller kontoen din, bør du kontakte oss umiddelbart. Hvis vi er mistenkelige for falske aktiviteter som kommer fra kontoen din, forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til kontoen din og kan slette kontoen.

Når du bestiller via nettstedet, må du gi oss visse obligatoriske personopplysninger for at vi skal kunne behandle bestillingen din, for eksempel betalingsdetaljer og leveringsadresse. Vi lagrer ikke detaljene du oppgir med mindre du oppretter en konto hos oss (lagre for å behandle bestillingen din, eller hvis du har valgt å motta markedsføring fra oss). Du kan imidlertid velge å registrere en konto hos oss etter at du har sendt inn bestillingen. Se personvernreglene for å se hvordan din personlige informasjon blir brukt og lagret.

Godkjennelse av bestillingen din

Vær oppmerksom på at fullføring av utsjekkingsprosessen på nettet ikke utgjør vår aksept av bestillingen din. Vi vil varsle deg via e-post så snart som mulig for å bekrefte at vi har mottatt bestillingen din og behandler den. Vi godtar bestillingen din bare når vi har mottatt betaling fra deg og har sendt produktene du bestilte fra oss. Før utsendelse har Net World Sports Ltd rett til å avvise en ordre av en eller annen grunn.

Varigheten av kontrakten med deg starter fra du mottar e-post med leveringsbekreftelsen og varer til den siste dagen av din rett til å returnere produktene.

Hvis vi ikke kan gi deg med produktet du bestilte, vil vi kontakte deg enten via telefon eller e-post for å diskutere bestillingen din med deg.

Hvis vi ikke kan levere din bestilling på grunn av høyere fraktkostnader enn forventet, vil vi kontakte deg for å gjøre deg oppmerksom på dette så snart som mulig og gi deg muligheten til å betale et tilleggsgebyr eller å kansellere bestillingen.

Hvis oppfyllelsen av en ordre (eller noe aspekt av den) er ulovlig eller ulovlig, inkludert på grunn av brudd på eksportkontroll eller sanksjonsregler, har Net World Sports Ltd rett til å stoppe eller slutte å oppfylle bestillingen når som helst, inkludert etter utsendelse av produkter og/eller varsel til deg om at bestillingen er mottatt og behandles. Du erkjenner at Net World Sports Ltd ikke påtar seg noe ansvar under slike omstendigheter.

Betaling

Under kassen blir du bedt om å oppgi betalingsinformasjonen din. Ved å fylle ut betalingsinformasjonen bekrefter du at kreditt- eller debetkortet som brukes er registrert for deg. Alle felt angitt som obligatorisk må fylles ut. Vær oppmerksom på at våre betalingsleverandører vil ha informasjon relatert til bestillingen din ved hjelp av et sikkert kryptert system. For ytterligere informasjon, se deres vilkår og betingelser.

Alle kortbetalinger er underlagt autorisasjon fra kortutstederen din. Vi tar full betaling umiddelbart for alle produktene.

Alle bestilte produkter forblir Net World Sports Ltds eiendom til vi har levert produktene til adressen du har angitt under kassen. Hvis betalingen din ikke er mottatt, og du allerede har mottatt produktene du bestilte fra oss, må du betale for eller returnere disse produktene til oss i samsvar med våre rimelige returinstruksjoner og i samme stand som du mottok dem for egen regning. Hvis du ikke gjør dette innen 30 dager etter datoen da vi kansellerer bestillingen, kan vi samle inn eller arrangere henting av produktene på din bekostning. Vi forbeholder oss retten til å belaste deg for enhver skade på (eller annen uønsket forstyrrelse av) produkter som er gjenstand for en ubetalt ordre.

Opprettelse av kontrakt og elektronisk kontraktsføring

De tekniske trinnene som kreves for å opprette kontrakten mellom deg og oss er som følger:

 • Du legger inn bestillingen for produktene dine på nettstedet ved å trykke på 'Betal nå' -knappen på slutten av kassen. Du vil bli guidet gjennom prosessen med å bestille en rekke enkle instruksjoner på nettstedet.
 • Du må aktivere JavaScript på datamaskinen din for å kjøpe produkter og sjekke ut. Aktiver JavaScript i nettleseren din, og oppdater deretter nettleseren for å fortsette. Alternativt kan du ringe 01691 683807 for å bestille via telefon.
 • Vi vil sende deg en bestillingsbekreftelses-e-post med detaljer om produktene du har bestilt. Dette er ikke en ordreaksept
 • Når produktet ditt sendes fra lageret vårt, sender vi deg en e-post med leveringsbekreftelse
 • Bestillingsaksept og fullføring av kontrakten mellom deg og oss vil finne sted ved levering av de bestilte produktene med mindre vi har varslet deg om at vi ikke godtar bestillingen din, eller du har kansellert den i samsvar med instruksjonene i Endre eller kansellere en bestilling
 • Kreditt- / debetkortet ditt belastes på salgsstedet
 • Hvis produktet blir levert direkte til deg fra en leverandør, kan du bli belastet når som helst mellom bekreftelse av bestillingen og forsendelse. Den nøyaktige timingen for dette vil variere avhengig av leverandør og produktet du bestiller

Manglende aksept av en ordre kan være et resultat av det følgende:

 • Vi kan ikke få autorisasjon for betalingen din
 • Du kvalifiserer ikke for bestillingskriteriene som er angitt i våre Hovedvilkår

Leveringsinformasjon

Levering (inkludert leveringskostnader og tidsfrister)

Leveringskostnader og tidsfrister varierer avhengig av hvilken type produkter som er bestilt, tjenesten du velger og leveringsadressen. Du finner fullstendige detaljer om leveringsalternativene våre her. Leveringskostnader blir beregnet en gang i handlekurven. På grunn av varenes art kan vi ikke gi et estimat på leveringskostnadene før dette. Vær oppmerksom på at visse produkter og tjenester kan være underlagt alternative leveringskostnader, begrensninger og/eller tidsplaner.

Levering skjer til adressen som er angitt i bestillingen din. Hvis det kreves en signatur for bestillingen din og ingen er tilgjengelige for å gi en signatur på leveringstidspunktet, blir det igjen et notat for å gi beskjed om bestillingen din har blitt igjen på et trygt sted, f.eks med en nabo, eller returnert til depotet. All risiko i produktene du bestiller (inkludert risiko for tap og/eller skade på produktene) skal overføres til deg når de leveres til leveringsadressen som er spesifisert i bestillingen din.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelse eller manglende levering av produkter hvis forsinkelsen eller feilen er helt eller delvis forårsaket av omstendigheter utenfor vår kontroll. Vi kan ikke holdes ansvarlige for tap, skade, forsinkelse, mangel, feil levering, manglende levering, feilinformasjon eller manglende informasjon i forbindelse med forsendelsen din forårsaket av hendelser vi ikke kan kontrollere, inkludert men ikke begrenset til handlinger fra Gud, fare for luften, værforhold, mekaniske forsinkelser, handlinger fra offentlige fiender, krig, streik, sivile problemer, eller handlinger eller unnlatelser fra offentlige myndigheter (inkludert toll- og helsemyndigheter) med faktisk eller tilsynelatende autoritet.

Internasjonal levering

På grunn av toll, juridiske, forskriftsmessige og visse praktiske begrensninger som gjelder bestillinger som er gjort for internasjonal levering, er det mulig at noen av produktene våre ikke er tilgjengelige for levering til bestemte destinasjoner. Net World Sports Ltd forbeholder seg retten til å definere hva som kan og ikke kan leveres til hvilken destinasjon.

Net World Sports Ltd-produkter selges på ubetalt basis. Mottakeren kan måtte betale importavgift

Net World Sports Ltd-produkter selges på ubetalt basis. Mottakeren kan måtte betale importavgift eller et formelt inngangsgebyr før eller ved levering. Ytterligere skatter, avgifter eller avgifter kan gjelde i henhold til lokal lovgivning, og kunder må sjekke disse detaljene før de bestiller for internasjonal levering. Der det er aktuelt, vil det være ditt eneste ansvar å overholde alle eksportkontroll- eller sanksjonsregler som gjelder varer som er levert til deg.

Du finner mer informasjon om internasjonal levering i Hjelpeseksjonen.

Forsinkelser

Der levering av bestillingen din blir forsinket eller forhindret av grunner utenfor vår kontroll (for eksempel materialmangel, importforsinkelser eller høyere enn forventet etterspørsel) vil vi gjøre vårt ytterste for å holde deg informert, men er ikke ansvarlig overfor deg for slik forsinkelse eller feil.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for tap, skade, forsinkelse, mangel, feil levering, manglende levering, feilinformasjon eller manglende informasjon i forbindelse med forsendelsen din forårsaket av hendelser vi ikke kan kontrollere, inkludert men ikke begrenset til handlinger fra Gud, fare for luften, værforhold, mekaniske forsinkelser, handlinger fra offentlige fiender, krig, streik, sivile problemer, eller handlinger eller unnlatelser fra offentlige myndigheter (inkludert toll- og helsemyndigheter) med faktisk eller tilsynelatende autoritet.

Endringer i bestillingen din

Vi står for øyeblikket overfor ekstremt høye volumer av bestillinger, så vi kan ikke gjøre og endre etter at du har betalt, ettersom vi jobber raskt med å behandle alle bestillinger i tide. Du må gjøre endringer i bestillingen din før du betaler, da vi ikke vil kunne endre varene eller mengdene etter dette punktet. Hvis du ønsker å kansellere bestillingen eller endre adressen, kan du kontakte oss innen 15 minutter etter bestillingen, men vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at dette blir endret eller kansellert. Du vil kunne returnere bestillingen din når den mottas hvis du trenger å gjøre noen endringer. Se vår returinformasjon for ytterligere detaljer.

Din rett til å kansellere

Hvis du kontraherer med oss som forbruker online eller via telefon, har du rett til å kansellere (under Forbrukerkontraktene (Informasjon, kansellering og tilleggsavgifter) 2013 ("Forskriftene")), hele eller deler av kontrakten din på når som helst opptil 14 kalenderdager etter dagen du mottar varene eller tjenestene du bestilte.

Eventuelt betalt leveringsgebyr vil bli inkludert i refusjonen din når vi har mottatt hele (ikke en del) av bestillingen din til den angitte adressen nedenfor. Vær oppmerksom på at refusjonen for leveringsgebyret vil være til verdien av standard levering.

Dessverre kan noen ting ikke kanselleres og refunderes ikke. Alt som er laget etter dine spesifikke krav (dvs. utenfor standardtilpasningsalternativene som selgeren tilbyr til alle kunder), er personlig, et hygieneprodukt eller på annen måte kan ikke selges på nytt på grunn av et skreddersydd element, kan ikke kanselleres eller refunderes.

Utøve din angrerett

For å utøve din angrerett, må du informere oss om din beslutning om å kansellere kontrakten skriftlig innen 14 kalenderdager etter dagen du mottok varene du bestilte, noe du kan gjøre ved å kontakte oss.

Du må ta rimelig vare på varene mens du er i din besittelse. Du skal sende tilbake varer eller overlevere dem til oss uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den dagen du meddelte kanselleringen din fra kontrakten til oss. Fristen er oppfylt hvis du sender tilbake varer før perioden på 14 dager er utløpt. Du må bære de direkte kostnadene for å returnere varer til oss.

Produktene skal returneres i eller med originalemballasjen. Du er kun ansvarlig for redusert verdi av varene som følge av unødvendig håndtering av varene utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon.

Vi behandler refusjonen din med 14 dager etter mottak av produktene til adressen du fikk da du kansellerte bestillingen.

Dette er ikke ment å være en fullstendig redegjørelse for alle rettighetene dine i henhold til regelverket. Fullstendig informasjon om dine rettigheter i henhold til regelverket er tilgjengelig i Storbritannia fra ditt lokale Citizens ’Advice Bureau eller ditt lokale myndighets handelsstandardkontor.

For mer informasjon, vennligst se Retur-delen på hjelpesidene til dette nettstedet.

Våre retningslinjer for refusjoner

Refusjoner tilbys på alle varer forutsatt at du har bedt om retur innen 30 dager etter mottakelse. Vennligst returner innen 14 virkedager fra datoen for returforespørselen. Hvis returen ikke mottas innen 14 virkedager, vil ikke refusjonen bli behandlet, men en kreditnota vil bli utstedt. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke kan tilbakebetale fraktkostnadene, ettersom vi ikke kan kreve tilbake kostnadene vi får som følge av frakt.

Du får tilbakebetalt bare delsummen, forutsatt at varen din fremdeles er i ny/som solgt/salgbar tilstand, har ikke blitt brukt og er fortsatt i originalemballasjen med alle delene inkludert. Alle varer blir grundig inspisert ved retur, og bestillinger med høyere verdi vil bli pålagt et gebyr for prosessering, håndtering og ompakking på 25%. Hvis en vare vurderes å ikke være i ny/original stand (som ble sendt), er skitten/har blitt brukt, kan det påløpe et 50% lagerbehold på refusjonsbeløpet.

Vi er stolte av kvaliteten på produktene våre, og alle er bygget for å tåle tidens teste, selv om vi ikke kan holdes ansvarlige for mishandling av produkter.

Vær oppmerksom på at under COVID-19-utbruddet vil vi utvide returrammen for 14 virkedager for å imøtekomme for de som ikke kan komme tilbake på dette tidspunktet.

Produkter mistet eller skadet under transport

Hvis du velger å returnere noen produkter til oss, er vi ikke ansvarlige for tap eller skade på dem under transport, og av denne grunn anbefaler vi at du bruker en registrert eller sporet leveringstjeneste. Hvis returnerte produkter går tapt eller blir skadet under transport, forbeholder vi oss retten til å belaste deg (eller ikke behandle refusjon) for slikt tap eller skade.

Skadede eller feil leverte produkter

Du bør sjekke alle produktene du mottar mot bestillingen din. Hvis produktene du mottar er skadet eller blir levert feil ved levering, må du legge merke til detaljene for eventuelle skader eller feil i leveransen, og du må informere oss (kun via telefon eller e-post) innen 30 dager. Vær oppmerksom på at vi vil be om bevis for skade eller leveringsfeil for å tilby deg et erstatningsprodukt eller refusjon. Du må returnere produktene til oss så snart som mulig etter å ha informert oss om at produktene er skadet eller har blitt levert feil. Vi kan tilby deg et erstatningsprodukt, og eventuelle refusjoner behandles på samme måte som bestillingen ble plassert.

Produktgaranti

De fleste produktene på nettstedet vårt har 1 års garanti, som dekker produksjonsfeil. I tilfelle en gjenstand utvikler en feil eller viser seg å være feil ved levering, kan du kontakte vårt kundeserviceteam med bilder av feilen, som beskriver problemet slik at vi kan løse det så raskt som mulig.

Dine lovbestemte rettigheter

I tillegg til returpolitikken vår har du også lovbestemte rettigheter. I tillegg til angrerettene som er nevnt ovenfor, inkluderer disse at varene du kjøper er av tilfredsstillende kvalitet, egnede til formålet og som beskrevet. Innen 30 dager etter levering kan du utøve retten til refusjon hvis det kjøpte produktet ikke er av tilfredsstillende kvalitet, egnet for formålet eller som beskrevet. Etter 30-dagersperioden, men innen seks måneder etter leveringsdatoen og der produktet er feil, har du rett til reparasjon eller erstatning, eller hvis det ikke er mulig, eller reparasjon / erstatning ikke løser feilen, en refusjon. Etter seks måneder etter leveringsdatoen eksisterer lignende rettigheter, men bare hvis du kan bevise at feilen var til stede på leveringstidspunktet.

For ytterligere informasjon om dine lovbestemte rettigheter, i Norge bør du kontakte din lokale myndighet for handelsstandarder eller Forbrukerrådet.

Rabattkoder

Kuponger, rabatter og salgsfremmende rabattkoder som tilbys av Net World Sports Ltd er kun gyldige for bruk som en del av et kjøp som er gjort på nettstedet, med mindre annet er oppgitt. Slike salgsfremmende rabatter er ikke gyldige for bruk som en del av et kjøp for telefonbestillinger. Net World Sports Ltd forbeholder seg retten til å nekte rabattkoder. Hvis du har funnet rabattkoden via et tredjepartsnettsted, vær oppmerksom på at denne koden ikke blir akseptert. Vi distribuerer ikke rabattkoder via tredjeparts nettsteder.

Produktbeskrivelser

Vi har tatt rimelige forholdsregler for å prøve å sikre at alle priser på nettstedet er korrekte på det tidspunktet, og at alle produktene er beskrevet på en rimelig måte. Vær imidlertid oppmerksom på at når du bestiller produkter eller tjenester via nettstedet:

 • bestillinger vil bare bli akseptert hvis det ikke er vesentlige feil i beskrivelsen av varene eller tjenestene eller prisene deres som annonsert på dette nettstedet;
 • alle priser vises i pund sterling inkl. mva i Storbritannia der det er aktuelt
 • emballasjen kan variere fra den som vises på nettstedet;
 • vektene, dimensjonene og kapasiteten som er gitt på nettstedet er nøyaktig etter vår beste kunnskap;
 • Selv vi prøver å vise fargene på produktene våre nøyaktig på nettstedet, vil de faktiske fargene du ser avhenge av enheten din; alle skjermer viser farger litt annerledes, så det vil være subtile forskjeller. Noen ganger kan fargene på produktene du mottar variere fra de som er bestilt, vi forbeholder oss retten til å informere deg om dette;
 • Alle produktene er avhengig av tilgjengelighet. Vi vil informere deg så snart som mulig om produktet du har bestilt ikke er tilgjengelig, og når produktet vil bli fylt på nytt. En gjenopprettingsdato er datoen den ankommer lageret og blir sendt til en kunde. Når de mottar produktet, vil det avhenge av hvilken forsendelsesmetode de velger i handlekurven.

Juridisk overholdelse

Du godtar at du ikke vil bruke, selge eller levere produkter som er kjøpt fra Net World Sports Ltd på en ulovlig måte, og spesielt vil overholde alle eksportkontroll- og sanksjonsregler i ditt hjemland.

Juridisk ansvar

Selv om vi vil gjøre rimelige anstrengelser for å verifisere nøyaktigheten av all informasjon vi plasserer på nettstedet, gir vi ingen garantier, hverken eksplisitte eller underforståtte i forhold til dens nøyaktighet. Nettstedet leveres på et "som det er" og "som tilgjengelig" basis uten noen representasjon eller påtegning, og vi gir ingen garantier av noe slag, verken eksplisitt eller underforstått, i forhold til nettstedet, eller noen transaksjon som kan utføres på eller gjennom nettstedet inkludert, men ikke begrenset til, underforståtte garantier for ikke-krenkelse, kompatibilitet, sikkerhet, nøyaktighet, fullstendighetsbetingelser eller noen underforstått garanti som oppstår som følge av handel eller bruk eller handel.

Vi gir ingen garanti for at nettstedet oppfyller dine krav eller vil være uavbrutt, rettidig eller feilfritt, at feil vil bli rettet, eller at nettstedet eller serveren som gjør det tilgjengelig er fri for virus eller feil eller representerer full funksjonalitet , nøyaktighet, pålitelighet av nettstedet. Vi er ikke ansvarlige eller ansvarlige overfor deg for tap av innhold eller materiale som er lastet opp eller overført via nettstedet.

I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, fraskriver vi oss alle garantier av noe slag, enten det er uttrykkelig eller underforstått, i forhold til produktene. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter som forbruker, og det påvirker heller ikke dine avtales kanselleringsrettigheter.

Vi vil ikke være ansvarlige, i kontrakt, erstatning (inkludert, uten begrensning, uaktsomhet), forhåndskontrakt eller andre fremstillinger (annet enn falske eller uaktsomme fremstillinger) eller på annen måte utenfor eller i forbindelse med vilkårene for:

 • eventuelle økonomiske tap (inkludert uten begrensning tap av inntekter, fortjeneste, kontrakter, virksomhet eller forventede besparelser); eller
 • tap av goodwill eller omdømme; eller
 • spesielle eller indirekte tap påført eller pådratt av den parten som oppstår på grunn av eller i forbindelse med bestemmelsene i ethvert spørsmål under vilkårene.

Ingenting i vilkårene skal utelukke eller begrense vårt ansvar for død eller personskade som følge av vår uaktsomhet eller av våre ansatte, agenter eller ansatte.

Klager

Kontakt oss hvis du ønsker å klage.

Juridiske betingelser

Unntak for ansvar

Vi ekskluderer alle representasjoner, garantier, betingelser og vilkår (enten uttrykkelig eller underforstått ved lov, alminnelig lov eller på annen måte) i den grad loven tillater det. Vi påtar oss ikke noe ansvar for tap eller skader som ikke med rimelighet kan forutses som følge av eller i forbindelse med disse vilkårene eller bruken av nettstedet.

Disse unntakene skal styres av og tolkes i samsvar med engelsk lov. Hvis noen bestemmelse i disse ansvarsfraskrivelsene og unntakene er ulovlige, ugyldige eller av en eller annen grunn ikke kan håndheves, skal denne bestemmelsen anses å være separerbar og skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av de gjenværende bestemmelsene.

Ingenting i disse vilkårene vil utelukke eller begrense vårt ansvar for personskade eller død forårsaket av vår uaktsomhet eller for svindel. I tillegg skal disse vilkårene ikke begrense eller ekskludere noe annet ansvar som vi ikke har lov til å begrense eller ekskludere i henhold til gjeldende lov.

Andre juridiske merknader

Det kan være juridiske merknader på andre områder av dette nettstedet som er relatert til din bruk av nettstedet, som alle sammen med disse vilkårene regulerer din bruk av dette nettstedet.

Overdragelse og tredjeparts rettigheter

Vi kan oppdatere eller endre disse vilkårene fra tid til annen for å overholde lovene eller for å oppfylle våre endrede forretningskrav uten varsel til deg. Eventuelle oppdateringer eller endringer vil bli lagt ut på nettstedet.

Du kan ikke tildele eller underleverandere noen av dine rettigheter eller forpliktelser i henhold til disse vilkårene og betingelsene til noen tredjepart med mindre vi er enige skriftlig.

Vi kan tildele, overføre eller underleverandere noen av våre rettigheter eller forpliktelser i henhold til disse vilkårene og betingelsene til en tredjepart etter vårt skjønn.

Bare du og vi har rett til å håndheve disse vilkårene. Ingen tredjepart har rett til å håndheve noen av disse vilkårene, enten i medhold av Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 eller på annen måte.

Frafall

Ingen avslapning eller forsinkelse av oss i å utøve noen rett eller et middel i henhold til disse vilkårene og betingelsene skal fungere som frafall av den retten eller rette, eller skal påvirke vår evne til senere å utøve denne retten eller rette. Ethvert frafall må avtales skriftlig av oss.

Separasjonsevne

Hvis noen av disse vilkårene blir funnet å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves av noen domstol med kompetent jurisdiksjon, skal resten av disse vilkårene forbli i full kraft og virkning.

Hele avtalen

Disse vilkårene angir hele avtalen mellom deg og oss og erstatter alle tidligere vilkår, betingelser, garantier og/eller representasjoner i den grad loven tillater det.

Lov, jurisdiksjon og språk

Enhver sak som oppstår som følge av din bruk av dette nettstedet (inkludert enhver kontrakt inngått mellom deg og oss gjennom nettstedet) skal være underlagt lovene i England og Wales, og eventuelle tvister skal være underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i England og Wales. Alle kontrakter skal inngås på engelsk.

Endringer i disse vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre og oppdatere disse vilkårene fra tid til annen, og anbefaler at du besøker denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert om gjeldende vilkår og betingelser som gjelder din bruk av nettstedet. Ved å fortsette å få tilgang til, bla gjennom og bruke dette nettstedet, blir du ansett å ha godtatt endringer eller oppdateringer av våre vilkår og betingelser.

Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

Våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler forklarer hvilken personlig informasjon vi samler inn om deg når du bruker nettstedet, og du kan se vår personvernpolicy her og vår informasjonskapselpolicy her.

Rekrutteringsbyråer

Net World sports Ltd godtar ikke spekulative CV-er fra rekrutteringsbyråer. Mottatte uønskede CV-er vil bli behandlet som eiendommen til Net World Sports Ltd, og vilkår og betingelser knyttet til bruken av slike CV-er vil bli betraktet som ugyldige, med mindre vi eksplisitt har bedt ditt firma spesifikt om å sende oss CV-er med hensyn til en spesifikk ledighet. Vi betaler kun byråavgifter der vi har en signert avtale på plass og byrået tidligere har blitt kontaktet og ledet av et medlem av vårt rekrutteringsteam for en bestemt rolle. For å gjøre det krystallklart: eventuelle uønskede CV-er sendt av firmaet ditt til oss - det vil si i enhver situasjon der vi ikke direkte har engasjert selskapet ditt skriftlig for å levere kandidater til en bestemt stilling - vil av oss bli ansett "Gratis gave", og etterlater oss ansvar for ingen avgifter overhodet, hvis vi velger å kontakte kandidaten direkte og engasjere kandidatens tjenester, og vil på ingen måte etablere noe tidligere krav fra firmaet ditt om representasjon av kandidaten hvis kandidatens detaljer også ble sendt inn av enhver annen part. Innlevering av uønskede CV-er til oss av ditt firma, enten det er via nettstedet vårt eller direkte til et hvilket som helst medarbeider, vil bli ansett som bevis på at selskapet ditt fullstendig og ubegrenset aksepterer disse vilkårene, og at ditt selskap er enig i at disse vilkårene er helheten i ethvert kommersielt eller kontraktsmessig forhold mellom våre selskaper med hensyn til kandidat (er) hvis uoppfordrede CV-er dermed ble sendt.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen