Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

Hvordan kan vi hjelpe deg?

De fleste av produktene på nettstedet vårt har 1 års garanti, som dekker produksjonsfeil. I tilfelle en vare utvikler en feil eller viser seg å være defekt ved levering, vennligst kontakt vår Kundeserviceteam med bilder av feilen, som beskriver problemet i sin helhet, slik at vi kan finne en løsning for deg så raskt som mulig."
Besøk vår dedikerte Retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon som inkluderer all informasjon om retningslinjene våre."

Ja, personlig informasjon kan fjernes fra våre poster. Vennligst kontakt oss via en av metodene nedenfor

Merk:
Vi beholder de generelle dataene dine, men vi vil slette din personlige informasjon slik at vi kan ikke spore dataene dine tilbake til deg.
Når du har lagt inn en bestilling hos Net World Sports Ltd er vi juridisk forpliktet til å beholde følgende informasjon i 6 år for å sikre at vi overholder HMRC-reglene: Bestillingsinformasjon , Navn , adresse og kontaktdetaljer

Det er 2 måter å avslutte abonnementet på e-postene våre på;

• Klikk på avmeldingskoblingen på en av våre e-poster
  • Logg på kontoen din og velg 'Abonnementer på nyhetsbrev' for å velge bort ytterligere kommunikasjon

Godt spørsmål ... Nederst på alle sidene våre har vi en hurtigregistreringsknapp som lar deg 'registrere deg for å motta eksklusive oppdateringer og tilbud'. Bare skriv inn e-postadressen din og klikk på registrer meg, så vil du begynne å motta våre fantastiske tilbud og nyheter!

Det skjer med de beste av oss! Følg de enkle trinnene nedenfor for å få et nytt passord:

• Klikk på logg på øverst til høyre på skjermen
  • Klikk 'Glemt passord' på siden
  • En popup vil vise deg som lar deg skrive inn e-postadressen din. Klikk deretter på 'Send' button
  • Sjekk e-postene dine for å oppdatere informasjonen din

Å ha en passordbeskyttet konto er den enkleste måten for deg å ha alle praktiske detaljer om bestillingen din, som e-postbekreftelser og leveringsdetaljer, lett tilgjengelig. Det holder all informasjonen din trygg, den er rask og enkel – og vi lover at vi aldri vil selge eller videreformidle dataene dine til noen tredjeparter.

Først og fremst velkommen til Net World Sports! Det er to måter å opprette en konto på.

• Hvis du har lagt inn en bestilling, vil du automatisk ha en konto satt opp
  • Eller registrer deg nå

Det er mange fordeler ved å ha en NWS-konto, inkludert en raskere betalingsopplevelse, rask ombestilling og en enkel måte å administrere informasjonen din på.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen