Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORB Dual Turf Golf Matte [4ft x 3ft] (121 x 91 cm)

(1)
4ft x 3ft dobbel torv golfmatte for innfallsspill og kjøreøvelse. Simulerer både farled og grovt, og gir realistiske øvelser hvor du spiller. Enkel nedrulling gjør at matten kan transporteres og oppbevares enkelt. Utstyrt med en sklisikker absorberende base for stabilitet på alle overflater.
 

Ofte kjøpt sammen

En Bærbar Alle-Formål Trening Matte

Mål: 

 • Matte: 4 m x 3ft (120cm x 90cm) rulle ned matte

 • Grov: 35mm tett og tykk rough 
 • Fringe: 16mm komprimeres fringe
 • Base: 5/8-tommers tykk sjokk pad base 

Diverse:

 • Passer for innendørs og utendørs bruk
 • Aktivt beskytter leddene med på grunn av sjokket puten base 
En Premium Kvalitet Profesjonell Dobbeltsidet Golfmatte

Utvik selvsikker teknikken din med FORB Dual Turf Golf Matte. Som en allsidig golfmatte som er laget spesielt for å gjenskape grov fryns og grovt gress, er dette det ideelle treningshjelpemiddelet for enhver golfentusiast. Hver dobbelte matte er produsert med forskjellige funksjoner slik at du kan videreutvikle ferdighetene dine. Med en realistisk 35 mm grov og en 16 mm fryns som begge har blitt strukturert for å gi deg en autentisk golfopplevelse, kan denne doble golfmatten med hell fremme treningen din.

 • En 4 m x 3ft bærbar rulle ned golfmatte
 • Produsert med en støt absorberende polstret base som har termiske egenskaper for å hindre værrelaterte skader
 • Har en 16mm frynser og en 35mm grov torv
 • En ekstra tykk 5/8-tommers sjokk pad base som bruker luft og elastisk for å beskytte leddene fra skade
 • Egner seg for innendørs og utendørs bruk

Hver Dual Turf Golf Matte har en omfattende sklisikker base som gir økt stabilitet på forskjellige overflater. Den integrerte 5/8-tommers støtdempende bunnen inneholder luft og elastikk for å sikre at sannsynligheten for skade reduseres. I tillegg er denne holdbare treningsmatten også designet med termisk teknologi som effektivt forhindrer skader forårsaket av vær.  Så om du trener innendørs eller utendørs, kan Dual Turf Golf Matte beskytte leddene dine under øvelser, samtidig som det garanterer at du har et stabilt og solid fundament for å perfeksjonere svingene dine.

Med en rekke høykvalitets syntetiske gressfibre som gir en autentisk gresslignende overflate, vil du kunne opprettholde en jevn sving som lett kan overføres til banen. Disse tette gressfibrene har blitt fast innebygd i underlaget for å sikre at rester ikke blir etterlatt på klubbene dine og for å bevare levetiden til den allsidige matten din. 

Som en romslig 4ft x 3ft golfmatte får du rikelig med treningsplass designet for å utvikle din generelle ytelse. Denne helt bærbare matten kan brukes til å perfeksjonere din sving og holdning på ethvert valgt sted. På grunn av den enkle nedrullingsdesignen, kan FORB Dual Turf Golf Matte lagres og transporteres kompakt uten å skade de tykke syntetiske fibrene.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen