Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA Sicuro Målvakt Hansker

(1)
FORZA Sicuro Keeperhanske designet med ClubGrip-håndflate og fingerskinnsikring. Perfekt for bruk av club keepere. Tilgjengelig i størrelser fra 4 til 11.
 

Ofte kjøpt sammen

Høykvalitet Målvakt Hansker For Klubbnivå

FORZA Sicuro Keeperhanske Spesifikasjoner

Farge

 • Hvit, sort og neongul

Materialer

 • Rullkuttet design
 • Fingerrad beskyttelse og fingerferdighet
 • Tommelvikling
 • Egnet for bruk under alle værforhold
 • 3mm latex ClubGrip håndflate - ultra holdbart og sterkt grep
 • Latex bakhånd og laminert komfortskum
 • Lett pustende mesh-kropp som gir tilstrekkelig luftstrøm til hendene
 • Inkluderer en praktisk bæreveske som standard

Størrelser

 • Tilgjengelig i størrelse 4 (6-7 år), 5 (8-9 år), 6 (10-11 år), 7 (stor ungdom), 8 (liten voksen), 9 (middels voksen), 10 (stor voksen) og 11 (ekstra stor voksen)

MERK: Dette produktet kan ikke returneres på grunn av hygieniske grunner, dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter

FORZA Sicuro Målkeeper Hansker - Høykvalitets Målvakt Hansker For Klubbnivå Skuddstoppere

Disse keeperhanskene er designet for bruk av keepere på klubbenivå, og er utrolig holdbare og komfortable. Målet hansker gir den høyeste verdien, og gir profesjonell kvalitet til fotballklubber av alle standarder. FORZA Sicuro er tilgjengelig i en rekke størrelser for keepere i alle aldersgrupper, og er den perfekte keeperhanske på klubbenivå for Sunday League Seamans.

 • Høy verdi keeperhansker som er utformet for bruk av keepere som spiller på klubbnivå
 • Har en komfortabel 3mm latex Club Grep håndflate som tilbyr et førsteklasses styrke grep
 • Rullekuttet keeperhansker som har fingerryggrad beskyttelse, en viklet tommel og fingerferdighet
 • En hendig veske er inkludert, slik at de allsidige keeper hanskene lett kan fraktes fra bane til bane
 • FORZA Sicuro Målvakt Hansker er tilgjengelig i størrelser fra 4 til 11 for keepere av alle aldre

Disse rulleskårne målvakthanskene kombinerer komfort og holdbarhet for å gi optimal beskyttelse under alle kampsituasjoner. Det er lettere enn noensinne å styre straffefeltet takket være fingerferdighet og fingerskjermbeskyttelse av disse flotte keeperhanskene. Toppet med en wrap thumb, slag og fangst vil føles uanstrengt og lett.

Når du velger FORZA keeperhansker, velger du langvarig kvalitet. Disse målvakthanskene har armerte sømmer som kan håndtere et skudd av mål på mål, og er laget for å vare. Disse keeperhanskene er designet for jevnlig å fungere under alle værforhold, og trenger ikke vinterferie, slik at du kan samle de rene laken hele sesongen.

Komfort er avgjørende for en keepers’ ytelse. Altfor tettsittende keeperhansker kan hindre manøvrerbarhet, og begrenser sjansene for å gjøre viktige fingertuppbesparelser. Produsert med en lett pustende mesh-kropp og med en sikker håndleddsstropp, sørger målvaktutstyret på klubbenivå for at hendene dine vil få tilstrekkelig luftstrøm når du trekker av redninger som vil trekke gisp fra profesjonelle.

Med løpende spillere som er sultne på et mål, er det viktig å holde tak i ballen. Den ekstremt holdbare ClubGrip-håndflaten til disse målhanskene sørger for at ingenting glir ut av grepet ditt med det ultrasterke grepet. Disse målvakthanskene av høy kvalitet er preget av klubbnivå med profesjonell kvalitet, og er et verste mareritt for angriperne og hjelper til med å plugge til og med backlinjene som lekker mest.

Tilgjengelig i åtte størrelser, både juniorer og seniormålvakter kan tilby et trygt par hender til laget sitt på kampdagen. Inkludert en praktisk bæreveske, vil de pålitelige FORZA Sicuro målvakthanskene alltid være til stede når du reiser fra kyst til kyst, frustrerende angripere med Premier League-verdige redninger.

Målkeeper Hanske Størrelseskjema - Mål Fra Håndleddbase Til Fingertipp

Målkeeper Hanske Størrelse Mål Størrelse 4 (6-7 år) 6in (15cm) Størrelse 5 (8-9 år) 6.3in (16cm) Størrelse 6 (10-11 år) 6.8in (17.2cm) Størrelse 7 (Stor Ungdom) 7.2in (18.2cm) Størrelse 8 (Liten Voksen) 7.6in (19.4cm) Størrelse 9 (Medium Voksen) 8in (20.4cm) Størrelse 10 (Stor Voksen) 8.5in (21.5cm) Størrelse 11 (Ekstra Stor Voksen) 8.9in (22.6cm)

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen