Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

5 x 4ft (152 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål Stenger

(2)
5ft x 4ft (152 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål med et essensielt låsesystem. Lett å montere uPVC målstolper og et 2 mm UV-stabilisert HDPE vridd målnett med en topp tilbakekjøringsmekanisme. Legg til en Match Fotball , 3m x 2m Målnett og / eller Goal Bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

5 x 4 (152 x 121 cm)FORZA Match Fotballmål - Det Beste PVC Hagemålet For Barn

Dimensjoner:

5ft x 4ft (1.52m x 1.22m)

Bunndybde - 3.1ft (0.90m)

Materiale:

Laget fra uPVC med forbedret ryggprofil

2mm UV-stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål

Fotballnett har forsterkede kanter for langvarig styrke

Diverse:

Dette fotballmålet kan holde seg utendørs hele året

Målet kan flyttes enkelt og tas ned for å bli lett transportert

Match-målet kommer med 1 års garanti

5 x 4 (152 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål & ndash; Det perfekte første hagemålet for barn

Med en størrelse spesielt for bruk som et startmål for barn, er dette 5ft x 4ft (152 x 121 cm) PVC fotballmålet den mest effektive måten å passere ned gaven av det vakre spillet til neste generasjon. Den værbestandige fotballmålpakken er perfekt for bruk som hagemål, og er utrolig holdbar, men lett å ta på, og beholder en bærbar og frittstående design. Det beste innledende målet for hjemmebruk, 5 x 4 (152 x 121 cm) FORZA Match er garantert å være en smash hit for fotballgale barn.

  • 5ft x 4ft (152 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål størrelsen er spesielt tilpasset som det perfekte første hagemålet for barn
  • Målsstrukturen holdes stiv og sikker av det enestående essensielle låsesystemet
  • Veldig raskt og enkelt å montere, tar det bare minutter å være helt satt opp
  • 100 % værbestandige uPVC-målinnlegg med en topp tilbakekjøringsmekanisme for økt stabilitet
  • 2mm OD vridd HDPE mål nett som har blitt UV behandlet med nettklipp og anker plugger inkludert

Grunnet sine værbestandige egenskaper, er dette det beste hagemålet for barn som har grenseløs entusiasme for spillet, og krever et allværs, året-rundt fotballmål. På samme måte, ettersom målet er i samsvar med FA Match-forskrifter og BS EN-sikkerhetsstandarder, kan det også fungere som et litesidig junior matchday-mål. Det langvarige PVC-målet er bygget for å vare, og kan også brukes på treningsøkter som mål for alle aldersgrupper. Det allsidige flerbruksmålet er garantert å gi fotballglede året rundt.

En unik funksjon av alle FORZA hage mål er det essensielle låsesystemet. Dette innovative systemet gir forbedret stabilitet til den lette målrammen, og låser dem godt på plass med kapasitet til å håndtere effekten av kollisjoner med ballen uten å miste formen eller bli skadet. For ekstra mål på standhaftighet har PVC-målet en forbedret ryggprofil med en toppdybde som sikrer at målet forblir fast på plass hele kampen.

Med en lett PVC-design er 5 x 4 (152 x 121 cm) Match-målet utrolig bærbart og kan løftes og bæres av bare én person. Montering vil ikke etterlate en sur smak i munnen, siden den raske og enkle oppsettprosessen kun tar få minutter, mens målet kan stå i hagen hele året uten behov for demontering. Ved siden av den solide målrammen står et 2 mm OD vridd HDPE-målnett, som har blitt UV-stabilisert for allværsytelse. Med nettklipp og ankerplugger inkludert som standard, vil du sparke av på kort tid med denne toppen av serien 5 x 4 (152 x 121 cm) fotballmål.

VENNLIGST MERK - FORZA Match Fotballmål-serien har størrelser fra 5 x 4 (152 x 121 cm) til 12 x 6 (365 x 182). Alle andre størrelser av våre PVC mål kan bli funnet her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen