Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

16 x 7 (487 x 213 cm) FORZA Match Fotballmål Stenger

(9)
16ft x 7ft (487 x 213 cm) FORZA Match Fotball Målpost laget av værbestandig uPVC med et essensielt låsesystem. Enkelt å montere hagemålet har et 2 mm UV-stabilisert HDPE-nett og topp tilbakeslag. Legg til en Match Fotball , 8 x 4 Målnett og / eller Goal Bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

16 x 7 (487 x 213 cm) Match Fotballmål - PVC Goal For Junior Kamper Og Trening

Dimensjoner:

 • 4,88 m x 2,13 m
 • Bunndybde & 5.9ft (1.80m)

Materiale:

 • Laget fra uPVC med forbedret ryggprofil
 • 2mm UV stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål
 • Nettet har forsterkede kanter

Diverse:

 • Dette målet kan stå utendørs hele året
 • Målet kan flyttes enkelt og tas ned for å bli lett transportert
 • Målet leveres med 1 års garanti
16 x 7 (487 x 213 cm) FORZA Match Fotballmål & ndash; Værbestandig PVC Hagemål For Juniors Og Seniorer

Dette svært allsidige 16 x 7 (487 x 213 cm) fotballmålet kan tilpasses for bruk av ulike aldersgrupper. Passer som et junior matchday mål, senior trening mål og selv som et større hagemål for barn, dette PVC Match målet er frittstående og fungerer for bruk på alle spilleflater innendørs eller utendørs. Værbestandig og bærbar, dette 16ft x 7ft (487 x 213 cm)fotball mål er et høy verdi alternativ for 9-a-side matchdays og treningsøkter.

Bør du trenger et premium alternativ til vår PVC 16ft x 7ft (487 x 213 cm) Match fotballmål, våre FORZA Steel42 og FORZA Alu60 variasjoner er perfekt for junior 9 en side kamper og trening. Selv om matchmålet er ideelt for treningsøkter i hagen, gir Steel42- og Alu60 16 x 7 (487 x 213 cm) fotballmål en profesjonell touch, med forbedrede nivåer av styrke og holdbarhet som gjør dem egnet for ungdomslagskamper.&

 • 16 x 7 (487 x 213 cm) Match Fotballmål egnet for 9-a-side kamper og trening og bruk som hage mål
 • 16 x 7(487 x 213 cm)-målet er raskt og enkelt å montere, og tar noen minutter å være helt satt opp
 • Laget fra høy holdbarhet PVC som er fullt værbestandig og egnet for bruk på alle overflater
 • Essential låsesystem som sikkert forbinder målrammen med en topp runback for økt stabilitet
 • Inkluderer et 2 mm OD HDPE vridd målnett samt u-pigg ankere og solide nettklipp

Prester som en oppgradering på ditt nåværende 9-a-side junior matchday fotballmål, har dette 16 x 7 (487 x 213 cm) PVC-målet blitt designet i forbindelse med FA Match-forskrifter samt BS EN-sikkerhetsstandarder, noe som gjør det egnet for bruk i kamper og turneringer. På grunn av sin lette design og robuste uPVC målramme, kan den også brukes som et større størrelse hagemål, og legger til en kvalitet touch til hjemmefotball. Designet for værbestandighet, kan målet også stå fullt montert på utendørsbaner hele året.

Den sterke PVC-målrammen holdes godt sammen takket være det essensielle låsesystemet. Denne unike funksjonen gir optimal beskyttelse mot krasje kollisjoner med ballen, holder det sterke 16 x 7 (487 x 213 cm) fotballmålet fast i form uansett hvilken straffe som rammer det. Det værbestandige målet er også designet med en toppdybde, en mekanisme som styrker stabiliteten i målet, og forbedrer styrken. Kombinasjonen av et viktig låsesystem og en topp runback mekanisme garanterer at målet forblir stivt i posisjon fra første spark til siste

Med veldig høye nivåer av styrke samtidig som det beholder en lett finish, kan det bærbare fotballmålet manøvreres inn og ut av posisjon med størst letthet. Perfekt for trenere og klubber som krever et enkelt å bære frittstående mål for bruk på flere spilleflater, er målet med lite vedlikehold også raskt og enkelt å montere, og tar noen minutter å sette opp målet. 16 x 7 (487 x 213 cm) fotballmålet er avsluttet med en 2mm UV behandlet HDPE mål nett med nettklipp og u-plugger inkludert som standard.

Hvis du trenger et enda mer holdbart mål enn vår 16 x 7 (487 x 213 cm) FORZA Match, så se ikke lenger enn vår FORZA Steel42 eller FORZA Alu60 modeller. Disse målene er utviklet etter omfattende tilbakemeldinger fra våre kunder. De er produsert av henholdsvis superstert stål og aluminium, og gir det neste nivået av overlegen stabilitet og styrke.

VENNLIGST MERK - For andre størrelser av essensielle låsesystem PVC mål, vennligst klikk her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen