Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

8 x 4ft (243 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål Stenger

(3)
8ft x 4ft (243 x 121 cm) FORZA Match Fotball Målpost laget av værbestandig uPVC med et essensielt låsesystem. Enkelt å montere hagemålet har et 2 mm UV-stabilisert HDPE-nett og topp tilbakeslag. Legg til en Match Fotball , 8 x 4 Målnett og / eller Goal Bæreveske i nødvendig utstyr nedenfor.
 

Ofte kjøpt sammen

8 x 4 (243 x 121 cm)FORZA Match Fotballmål - PVC Fotballmål For Barn

Dimensjoner:

8ft x 4ft (2.44m x 1.22m)

Bottom dybde - 4ft (1.22m)

Materiale:

Laget fra uPVC med forbedret ryggprofil

2mm UV-stabilisert HDPE-nett levert med hvert mål

Nettet har forsterkede kanter

Diverse:

Dette målet kan forbli utendørs hele året uten frykt for korrosjon oppstår

Mål kan flyttes enkelt og tas ned for å bli lett transportert

Målet leveres med 1 års garanti

8 x 4 (243 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål & ndash; toppkvalitets PVC kampmål egnet for bruk som et hagemål

Designet for bruk under kamper, turneringer og hagespill, gir dette 8 x 4 (243 x 121 cm) kampfotballmålet for barn en høy kvalitet touch til juniorfotball. PVC-målet er utrolig pålitelig og bygget for å vare, og har et spillskiftende hat-trick av værbestandighet, bærbarhet og stabilitet. Forza Match's frittstående mål for barn er utrolig allsidig og lett nok til å bli flyttet rundt med letthet.

  • 8ft x 4ft (243 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål egnet for bruk i barnekamper, turneringer og hagespill
  • Kjapt og lett å montere i løpet av minutter, kan dette settes sammen med den største letthet
  • Essential låsesystem binder målrammen sammen for å gi stabilitet og stivhet i overflod
  • Værbestandig PVC målramme som har topp dybde for økt nivåer av soliditet
  • Kommer utstyrt med et 2 mm HDPE UV-behandlet målnett samt sterke nettklipp og u-pigg bakkeankere

Overholder FA Match-regler, og i samsvar med BS EN sikkerhetsstandarder, kan 8 x 4 (243 x 121 cm) barne fotballmålet brukes som et offisielt matchday mål under under 10 års kamper og turneringer. Den robuste PVC-strukturen er laget med tanke på allsidighet, og gjør den også perfekt som et kvalitetshagemål på grunn av sin værbestandige design og høye nivåer av holdbarhet. Dens tilsynelatende endeløse utvalg av bruksområder gjør den også egnet for treningsbruk, spesielt som et mål for småstørrelser for senior coaching øvelser som kortdistanse pasninger.

Med fingeren presset godt på pulsen av innovasjon, har 8 x 4 (243 x 121 cm) barnemålet et essensielt låsesystem for å gi optimal stivhet og stabilitet gjennom hele bruken. Denne premium-funksjonen låser PVC-stolpene på plass, og holder dem stødige mot virkningen av rystende kollisjoner. Med stabilitet til neste nivå gir den øverste dybden av målet ekstra robusthet, slik at posisjonen til det frittstående fotballmålet forblir fast uansett hva som kommer sin vei. Det værbestandige PVC-hagemålet er sterkt og stabilt, og er i den på lang sikt.

Kan bæres av bare én person, er det lette bærbare kampmålet også utrolig raskt og enkelt å montere, noe som gir bekvemmelighet for å matche sin upåklagelige kvalitet. De tøffe værbestandige PVC-stolpene kan også stå utendørs hele sesongen uten å falle stygt til de negative effektene av elementene. Målet inkluderer en 2mm HDPE OD vridd UV behandlet mål nett, noe som gir kvalitet all-weather ytelse. Det er enkelt å feste nettet på grunn av de solide nettklippene, med u-plugger også inkludert for sikker roting til utendørs overflater.

VENNLIGST MERK - De 8 x 4 (243 x 121 cm) FORZA Match Fotballmål er en del av et bredere spekter med andre størrelser tilgjengelig. Resten av våre PVC mål kan bli funnet her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen