Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

8 x 6ft (243 x 182 cm) FORZA Steel42 Fotballmål

(10)
8ft x 6ft (243 x 182 cm) FORZA Steel42 fotballmål. 42 mm målstolper i galvanisert stål med et 3 mm vridd HDPE-nett. Førsteklasses værbestandig hagemål for barn med en sterk rett tverrstang.
 

Ofte kjøpt sammen

8ft x 6ft (243 x 182 cm)Steel42 Fotballmål - Best Kvalitet Barne Hagemål Tilgjengelig

Dimensjoner:

• Målstørrelse (lengde x høyde) 2,44 m x 1,82 m (lengde x høyde)

• Toppdybde på 2ft (0.61m)

• Bunndybde på 1,22 m

Materiale:

• Produsert av kvalitet 42mm rund galvanisert stål

• Hvit kraftig 3mm tykt nett med 100mm mesh

Diverse:

• Vekt: 22kg / 55lb

• Målene er frittstående, så behold portabiliteten, men krever at to personer flytter dem

& Bull; Rørveggen er ca 2mm tykk

• Sett Består av: stålramme, kraftig fotballnett, strikkledningnetttilbehør og anker u-pegs

8 x 6 (243 X 182 cm) FORZA Steel42 Fotball mål & ndash; Premium Galvanisert Stål Hagemål for Barn Fotballtrening

Designet for å revolusjonere hagefotballopplevelsen, er 8 x 6 (243 X 182 cm) FORZA Steel42 Fotballmålet det høyeste hagemålet som tilbys. Laget av høyfast stål, er det banebrytende barnemålet utrolig slitesterk med elegant estetikk som punkterer målenes førsteklasses kvalitet. Det værbestandige målet er beskyttet mot rust og korrosjon på grunn av den galvaniserte stålrammen, og representerer det ultimate hagefotballmålet, og kan stå utendørs hele året, samtidig som det er så godt som nytt.

  • Toppkvalitet 8 x 6 (243 X 182 cm) FORZA fotball mål er et førsteklasses kvalitets hagemål for bruk av barn
  • Rammen er laget av kraftig og svært slitesterkt 42mm galvanisert stål med 2 mm tykke rørvegger
  • Ekstra tykk 3mm vridd OD HDPE målnett som er UV behandlet for langvarig allværsytelse
  • Det værbestandige hagemålet er i stand til å bli satt sammen utendørs uten å bli skadet
  • Ingen verktøy er nødvendig siden de kraftige stål målpostene bare slår seg sammen før de låses på plass for økt styrke

Dette premium hagemålet for barn er utrolig stivt og sikkert, og tilbyr cross bar rebounds som bidrar til et profesjonelt matchday-mål uten at det frittstående fotballmålet beveger seg unødvendig. Etter å ha blitt produsert av høyeste kvalitet 42mm galvanisert stål, er de holdbare målstolpene utrolig pålitelige og flinke til å motstå de vanskeligste balleffektene, samt dårlig vær. Det solide fotballmålet i stål er designet for å bli satt opp utendørs hele året uten å opprettholde rust eller korrosjon. U-pigger er også inkludert med målet, slik at den nederste rammen kan være sikkert forankret i grass.

Premium 8 x 6 (243 X 182 cm) stål fotballmål er utstyrt med et mål nett som komplimenterer uovertruffen nivåer av styrke og kvalitet utstilt av målrammen. Det ekstra tykke kraftige 3 mm OD HDPE vridd målnett er utrolig langvarig, etter å ha blitt UV-behandlet for overlegen ytelse under alle værforhold. For rask og enkel netttilbehør er strikkbånd også inkludert. Perfekt for bruk året rundt, kan førsteklasses hagemål brukes på alle overflater, mens den frittstående designen gjør at den kan løftes og bæres av to personer. Ingen verktøy er nødvendig når du setter opp målet, da den rørformede rammen låses på plass ved hjelp av tommelknappene.

VENNLIGST MERK - FORZA Steel42 utvalg av fotballmål er premium kvalitet stål mål som kan brukes i hagen. Disse unike og fagmessig produserte målene er tilgjengelige i tre størrelser. Hvis du trenger en annen størrelse, klikker du her.

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen