Ekspreslevering Vent Mindre, Spill Mer

FORZA Mondo Målvakt Hansker

(1)
FORZA Mondo Keeperhanske designet for bruk av elitelekeepere. Laget med en UltriGrip håndflate og Flexfit gummistansesone for optimal grep og komfort. Tilgjengelig i 5 størrelser.
 

Ofte kjøpt sammen

FORZA Målvakt Hansker For Elite Nivå Stjerner

Farge

 • Fluorescerende gul, elektrisk blå og svart

Material

 • Rullekutt
 • Avtakbar Fingerspine + beskyttelse og smidighet
 • Tommelvikling
 • Passer for alle værforhold
 • 4mm latex UltiGriphåndflate med trykk i silikon på innsiden
 • Designet for optimalt grep, komfort og absorpsjon
 • Ekstra tykkelse på latex bakhånd med Flexfit gummistansesone
 • 3D Air Meshkropp og laminert komfortskum
 • Pakk rundt håndleddsstroppen for en behagelig passform
 • Inkluderer en praktisk bæreveske som standard

Størrelser

 • Tilgjengelig i størrelse 7 (stor ungdom), 8 (liten voksen), 9 (middels voksen), 10 (stor voksen) og 11 (ekstra stor voksen)

MERK: Dette produktet kan ikke returneres på grunn av hygieniske grunner, dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter

Disse Elite Nivå Målkeeper Hanskene Vil Gi Et Trygt Par Med Hender På Kampdag

Når sjetongene er nede og forsvaret blir brutt, er det opp til keeperen å komme til unnsetning. FORZA Mondo Keeperhanskene er designet i henhold til de høyeste spesifikasjonene for å sikre at du aldri blir funnet lyst når du gjør de viktige fingertuppene og de siste gispblokkene. Legendariske målvakter som Oliver Khan og Gianluigi Buffon brukte bare de aller beste keeperhanskene, og nå kan du også ved å plukke opp et par av disse elite målvakthanskene.

Det imponerende tallet mellom pinnene blir ikke tatt feil med disse iøynefallende hanskene - den fluorescerende gule, blå og svarte fargen vil fange oppmerksomheten til alle inntrengere som setter foten i straffefeltet. Designet for optimal ytelse under alle værforhold, vil lagringene dine vinne poeng hele året, selv på en kald regnfull natt i Stoke. Spillere vil frykte turen til banen din og vite at de kommer opp mot de høykvalitets og holdbare FORZA Mondo Keeperhanskene.

Utstrakte hender kan ofte være forskjellen mellom et innrømmet mål og en redning. Disse hanskene har en svært nyskapende UltriGrip-håndflate med et silikoninntrykk på innsiden, og sikrer optimal grep, komfort og absorpsjon hver gang de blir kalt til handling. Den profesjonelle kvaliteten i Flexfit-gummistansesonen sørger for at du kan fjerne forsvarslinjene med en enkelt sving uten å risikere skade. Denne keeperhanskene av topp kvalitet er designet med tanke på beskyttelse og komfort, og den tykke latex-bakhånden reduserer slitasjen du pådrar deg i løpet av en sesong..

Med en 3D Air Mesh-kropp av førsteklasses kvalitet, vil hendene dine få tilstrekkelig luftstrøm under kampen, noe som gir optimal komfort, mens den kvaliteten rundt håndleddsstroppen garanterer en tettsittende og sikker passform. Tilgjengelig i størrelser fra 7 til 11, og kommer med en bæreveske for hele pakken, dette er de beste hanskene for målvakter på elitenivå.

Målkeeper Hanske Størrelse Skjema - Mål Fra Håndledd Base Til Fingertipp

 Målkeeper Hanske Størrelse  Measurements Størrelse 7 (Stor Ungdom) 7.2in (18.2cm)  Størrelse 8 (Liten Voksen)  7.6in (19.4cm) Størrelse 9 (Medium Voksen) 8in (20.4cm) Størrelse 10 (Stor Voksen) 8.5in (21.5cm)  Størrelse 11 (Ekstra Stor Voksen)  8.9in (22.6cm)

Våre priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbake til toppen